CLIQ makelaars

De bedrijfsmakelaar, die dicht bij uw organisatie staat.

About us

De zakelijke markt kruipt langzaam uit een dal vandaan. Dit is voor bedrijven en ondernemers zonder meer de tijd om stappen te maken naar de toekomst. Het is belangrijk om hier een goede makelaar te hebben, die opkomt voor uw zakelijke belangen en waar uw bedrijf het middelpunt is. CLIQ makelaars (NVM) is zo’n kantoor! Of het nu gaat om verkopen, aankopen, huren of taxeren, van uw zakelijk onroerend goed, wij zijn er voor u.

Onze drijfveer zijn onze klanten!

Bij ons staat u centraal. Recentelijk ontvingen wij onderstaande reactie en dat is nu waar wij blij van worden:   “Aller eerst wil ik u graag bedanken voor de tijd die u voor ons genomen heeft. Het was een hele verademing om een keer een fijne bezichtiging te hebben, met iemand die goed op de hoogte is van de zaken die spelen. Al mijn vragen zijn beantwoord en heb een goed idee van het pand. U bent werkelijk een verrijking van de verkopende partij en doet het vak eer aan.”
En dit is waar wij voor staan, onderstreept Register Taxateur Emile Dijkstra. Al ruim 14 jaar word ik gedreven door passie voor het makelaars vak en dat geldt ook voor onze medewerkers. Het verschil wordt bij ons gemaakt, doordat wij continue in spelen op de zeer snel veranderende markt. Zo onderscheiden wij ons met moderne en eigentijdse verkooptechnieken. Daarbij zijn wij dagelijks te vinden op de sociale media als Twitter, Linkedin en Facebook. Maar ook met video’s van ons aanbod op YouTube en een mobiele website voor de smartphone.   Dit zijn allemaal zaken waar u als ondernemer niet mee bezig wilt en hoeft te zijn, want u wilt uw business runnen. Maar al deze uitingen dragen naast www.fundainbusiness.nl bij om zo snel mogelijk toe te werken naar resultaat.   Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Heerhugowaard, Langedijk, Alkmaar, Koggenland Bergen en Schagen.

Wilt u meer weten over onze succesvolle aanpak, bel dan gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Onze makelaar komt graag bij u langs om te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 072-5712300.

What we do

Gecertificeerd
Winkels, bedrijfshal, kantoor and bouwgrond
diensten
Taxaties, advies, verhuur and verkoop
gecertificeerd
Lid NVM, wonen en BOG
NVM real estate agent

CLIQ makelaars

Jan Duikerweg 5,
1703 DH Heerhugowaard
Today opened until 17:00
All contact details
Watch our company video

Our current commercial properties

0
commercial properties for sale
1
commercial properties for rent
Current commercial properties

Employees

More about our employees (4)

Twitter

No recent tweets found.

View all updates on twitter

Contact

Map

Map is loading...

Visiting address

Jan Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Mailing address

Postbus 1030
1700 BA Heerhugowaard

Contact details

Website
Call: 072-5712300 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 17:00
Tuesday Tue 9:00 - 17:00
Wednesday Wed 9:00 - 17:00
Thursday Thu 9:00 - 17:00
Friday Fri 9:00 - 17:00
Saturday Sat 9:00 - 13:00
Sunday Sun Closed

CLIQ makelaars