Lenaers Makelaardij

About us

Wij zijn gespecialiseerd in taxaties (woningen en bedrijven), woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en adviezen op gebied van onroerend goed.
Al meer dan 25 jaar geven wij objectieve, onafhankelijke, snelle en deskundige dienstverlening. U kunt ons inschakelen voor:
-Taxaties van woonhuizen, winkels, kantoren, horeca-objecten, bedrijfspanden en incourant onroerend goed, ten behoeve van o.a. verstrekken financiering, verkrijgen Nationale Hypotheekgarantie, aankoopbeslissing, verkoopbeslissing, verbouwing, fiscale aangelegenheid, WOZ -taxaties etc.
- Woningmakelaardij, het verkopen van een woning roept bij veel mensen vraagtekens op. Wilt u hierin begeleid worden door Lenaers Makelaardij (lid NVM), dan zullen wij u in normale, begrijpelijke taal uitleggen wat de verkoop van uw woning inhoud.
Het verkopen van een woning volstaat niet alleen met een bord in de tuin zetten of met het plakken van een raamposter. Kennis van de locale situatie en exacte prijzen plus de bouwkundige kennis van onze makelaars zorgen ervoor dat u samen met ons tot een verkoopstrategie komt, die gebaseerd is op een verwachte reële transactieprijs.
- Bedrijfsmakelaardij adviseert opdrachtgevers over elk huisvestingsvraagstuk. Persoonlijke begeleiding en deskundige bemiddeling vormen daarbij de kern. Naast bemiddeling bij transacties ten aanzien van bedrijfs -, kantoor- en winkelruimten zijn
wij gespecialiseerd in projectinitiëring en beleggingsadviezen.
- Aankoopbegeleiding woningen,wij kennen de lokale markt door en door (West -Brabant) en daarom zijn wij altijd goed geïnformeerd over het actuele woningaanbod.
Gericht en intensief zoeken, met uw woonwensen in de hand zoeken wij gericht naar het huis dat bij u past en informeren wij u snel over de mogelijke geschikte woningen.
Enkele aspecten die hierbij een rol spelen: kritische kijk op huizen respectievelijk lokatie, deskundige waardebepaling, professioneel onderhandelen, kortom een totale begeleiding tot aan de notaris toe.
Deeldiensten zijn mogelijk.

Voor aanvullende informatie en/of het maken van een vrijblijvende bezichtigingafspraak kunt u met ons contact opnemen.

What we do

Website
Wonen en Bog
NVM real estate agent

Lenaers Makelaardij

Nispensestraat 9,
4701 CR Roosendaal
Today closed
All contact details

Our current commercial properties

11
commercial properties for sale
16
commercial properties for rent
Current commercial properties

Transactions (past 12 months)

26
commercial properties sold or rented out
0
commercial properties purchased or rented
Sold and rented out

Employees

More about our employees (1)

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Nispensestraat 9
4701 CR Roosendaal

Contact details

Website
Call: 0165-520304 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 8:30 - 12:30 , 12:30 - 17:30
Tuesday Tue 8:30 - 12:30 , 13:30 - 17:30
Wednesday Wed 8:30 - 12:30 , 13:30 - 17:30
Thursday Thu 8:30 - 12:30 , 13:30 - 17:30
Friday Fri 8:30 - 12:30 , 13:30 - 17:30
Saturday Sat Closed
Sunday Sun Closed

Lenaers Makelaardij