Marko Gielens Makelaardij

Actief in Woningen en Bedrijfsmatig Vastgoed

About us

Welkom bij Marko Gielens Makelaardij, uw makelaar-taxateur in Schagen en omstreken. Jarenlange ervaring in het commerciële bedrijfsleven en affiniteit met vastgoed hebben geleid tot dit jonge, moderne, maar vooral dynamische kantoor. Marko Gielens Makelaardij biedt vertrouwde en deskundige dienstverlening. Specialismen zijn woningen en bedrijfsmatig vastgoed voor het midden en kleinbedrijf, met de Noordkop als werkgebied. Integriteit en servicegerichtheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Onze kenmerken:

Service

Met de nadruk op persoonlijke aandacht. Luisteren en handelen naar de wensen van de klant. Pas wanneer U tevreden bent, zijn wij dat ook!

Presentatie

Uw bedrijfspand zal goed in beeld worden gebracht op onze eigen website en op nationale woningsites als Funda in Business. Onze opvallende te koop/te huur borden en overzichtelijke brochures dragen bij aan een optimale presentatie. Kortom, volop mogelijkheden om uw bedrijfspand uitgebreid onder de aandacht te brengen.

Zekerheid

Aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO), een brancheorganisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars. Dit houdt ondermeer in dat wij werken met de Algemene Consumentenvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Daarnaast zijn wij gecertificeerd en staan wij ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateeurs (NRVT) en bij  het kwaliteitsregister van de Stichting Vastgoedcert, kamer Wonen en Bedrijfsmatig vastgoed.

Duidelijkheid

Door lage bedrijfskosten en de opties van internet optimaal te benutten kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Vooraf krijgt U duidelijk inzicht in de prijsstelling voor de betreffende dienstverlening. Beduidend goedkoper dan de gemiddelde makelaarskosten en volledig transparant.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak naar Marko Gielens Makelaardij, mobiel: 06-45297005, tel.: 0224-296397 of mail naar info@markogielensmakelaardij.nl.

Met vriendelijke groet,
Marko Gielens RM RT

Real estate agent

Marko Gielens Makelaardij

De Boog 57,
1741 MK Schagen
All contact details

Our current commercial properties

0
commercial properties for sale
1
commercial properties for rent
Current commercial properties

Employees

More about our employees (1)

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

De Boog 57
1741 MK Schagen

Contact details

Website
Call: 0224-296397 Call
Send e-mail

Marko Gielens Makelaardij