BT Makelaars

Bedrijfshuisvesting vraagt om aandacht

About us

Wie zijn wij
BT Makelaars is dé bedrijfsmakelaar gevestigd in de regio Schiphol. Al 20 jaar kunt u bij ons terecht voor deskundig advies op alle gebieden van de zakelijke vastgoedmarkt. Ons kantoor staat bekend om haar pragmatische maar persoonlijke werkwijze en ruime kennis van zaken. Onze aanpak is gebaseerd op realiteitszin en oprechte betrokkenheid, gecombineerd met een mentaliteit van “mouwen opstropen en aanpakken”.

Wat doen wij
BT Makelaars richt zich uitsluitend op “bedrijfsmakelaardij”, oftewel commercieel vastgoed zoals kantoor- en bedrijfsruimten, klein en groot. De kern van onze werkzaamheden bestaat uit de huur/verhuur en koop/verkoop van deze ruimten, maar ook het heronderhandelen voor partijen, juridische advisering en begeleiding van bouwkundige zaken behoort tot onze activiteiten. Ons werkgebied is kan eenvoudig worden gedefinieerd als ‘alle huisvestingsmogelijkheden die onder de rook van de luchthaven Schiphol’. En daar zijn wij zelf ook gevestigd: op Park Schiphol-Rijk in het hart van dit gebied. Dat betekent dat wij te allen tijde snel en efficiënt kunnen handelen.

Wie zijn onze klanten
BT Makelaars adviseert en begeleidt opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld institutionele- en particuliere beleggers, ontwikkelaars en gebruikers van kantoor- en bedrijfsruimten. Door onze jarenlange professionele dienstverlening en enthousiaste werkwijze komen onze klanten keer op keer bij ons terug. Bijvoorbeeld de verhuurder omdat een ruimte (opnieuw) moet worden verhuurd, de huurder omdat hij uit zijn jasje groeit of de huurtermijn is verstreken en hij wil verhuizen (of verlengen) of de gebruiker die het door hem gehuurde pand wil kopen. Allemaal zaken die vragen om aandacht. En die geven wij graag.

Historie
BT Makelaars is opgericht in 1997. Eigenaresse Marijke Toenbreker is ruim 25 jaar werkzaam in de makelaardij in Haarlemmermeer. In deze periode is een enorme kennis over de regio Schiphol opgebouwd. BT Makelaars heeft het grootste deel van de (zakelijke) ontwikkeling van Haarlemmermeer meegemaakt. Veel van de destijds agrarisch gebruikte gronden zijn inmiddels bebouwd met kantoor- en bedrijfspanden. Zij kennen het gebied dan ook door en door.

What we do

Verhuur en Verkoop
Verhuur en verkoop
Huur en Koop
Huur en Koop
Advies
Advies
Lid van NVM
Lid van NVM

BT Makelaars

Boeingavenue 202,
1119 PN Schiphol-Rijk
Today opened until 17:00, available by phone until 17:00
All contact details

Our current commercial properties

2
commercial properties for sale
45
commercial properties for rent
Current commercial properties

Employees

More about our employees (6)

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Boeingavenue 202
1119 PN Schiphol-Rijk

Contact details

Website
Call: 020-3166166 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 17:00
Tuesday Tue 9:00 - 17:00
Wednesday Wed 9:00 - 17:00
Thursday Thu 9:00 - 17:00
Friday Fri 9:00 - 17:00
Saturday Sat Closed
Sunday Sun Closed

Calling hours

Monday Mon 9:00 - 17:00
Tuesday Tue 9:00 - 17:00
Wednesday Wed 9:00 - 17:00
Thursday Thu 9:00 - 17:00
Friday Fri 9:00 - 17:00
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable

BT Makelaars