Statement real estate

Professionele en actieve partner op het gebied van commercieel vastgoed.

About us

Door de jarenlange ervaring van onze vastgoedadviseurs beschikken wij te allen tijde over de meest actuele marktinformatie. Wij kennen de regionale markt als geen ander. Onze full-service dienstverlening wordt gekenmerkt door een persoonlijke aanpak: de STATEMENT stijl!

Bij elke dienst die we leveren doen wij meer dan u van ons verwacht. Wij rusten niet voordat we uw opdracht tot een goed eind hebben gebracht en spannen ons daar met zichtbaar plezier voor in. Wij beheersen een groot aantal disciplines en opereren met een ‘open mind’. Wij spelen gemakkelijk in op wisselende (markt) omstandigheden en ervaren het als een uitdaging uw doelstelling te verwezenlijken. Wij leren van iedere opdracht en de opgedane kennis delen we intern en zetten we weer breed voor u in. Wij zijn goed uitgerust en toegerust om uw zaak te dienen. Pas als onze opdrachtgever tevreden is zijn wij dat ook!

De vastgoedmarkt is een markt die erg onderhevig is aan macro-economische ontwikkelingen. Daarom is inzicht in toekomstige ontwikkelingen essentieel. Dit inzicht kan STATEMENT u verschaffen. Als u belangrijke investeringsbeslissingen moet nemen is dit inzicht onontbeerlijk. Als het gaat om het maken van studies naar herontwikkelingsmogelijkheden, het analyseren van de vastgoedmarkt, of het ontwikkelen van concepten, STATEMENT is dé aangewezen partner!

Het taxeren van onroerend goed is in elk geval specifiek. Geen enkele taxatie is hetzelfde. Hier zijn we ons terdege van bewust. Er kunnen verschillende redenen zijn om een bedrijfsobject te taxeren. Duidelijk is dat u inzicht wil krijgen in de waarde van een bedrijfsobject. Via STATEMENT verkrijgt u een onafhankelijke en uitgebreide waardebepaling van één van onze gecertificeerde vastgoedadviseurs. In onze taxaties wordt professionele kennis gekoppeld aan marktvisie. Het vaststellen van de waarde is specialistenwerk en vergt een gedegen kennis van de markt alsmede juridische en bouwtechnische aspecten. Onze ervaring staat borg voor een juiste en accurate waardering van uw onroerende zaken.

What we do

Diensten
Verkoop/Verhuur, Aankoop, Taxaties and Advies
Aanbod
Bedrijfspanden, Bedrijfsonroerend goed, Kantoorpanden and Nieuwbouw
website
Www.statement.eu

Statement real estate

Maliebaan 89,
3581 CG Utrecht
Today opened until 17:30
All contact details

Our current commercial properties

0
commercial properties for sale
23
commercial properties for rent
Current commercial properties

Transactions (past 12 months)

32
commercial properties sold or rented out
0
commercial properties purchased or rented
Sold and rented out

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Maliebaan 89
3581 CG Utrecht

Contact details

Website
Call: 030-2670602 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat Closed
Sunday Sun Closed

Statement real estate