About us

WELKOM BIJ DE BRUYN EN TAK NVM MAKELAARDIJ B.V.

In de huidige 'snelle' samenleving zijn (vrije) tijd en geld kostbaarheden, waarmee men steeds meer wil doen. Wij willen uw kostbaarheden koesteren door daar zo min mogelijk beslag op te leggen. Door de juiste mensen op de juiste plaatsen te zetten, wordt u met hun specialistische kennis persoonlijk geadviseerd en begeleid in de verschillende trajecten. Op deze wijze denken wij zo efficiënt mogelijk om te gaan met onze wederzijdse belangen.
Wij nodigen u uit de hand te komen drukken voor én na het afronden van een geslaagde samenwerking.

Tot binnenkort !

BEDRIJFSPROFIEL
Al 60 jaar uw makelaar in de regio

De Bruyn en Tak Makelaardij BV vindt haar oorsprong in het voormalig Nederlands Indië. Toentertijd werd er vanuit de aannemerij in samenwerking met de Nillmij de basis gelegd voor het huidige bedrijf.
Op 1 mei 1939 werd het makelaarskantoor opgericht en kreeg haar eerste kantoor aan de Zeestraat 84 te 's-Gravenhage. Sinds 1959 is De Bruyn en Tak Makelaardij BV gevestigd in het fraaie hoekpand aan de Parkweg 53 te Voorburg met alweer de 3e generatie Tak. Een markant gebouw, waar ooit de administratie van de Blauwe Tram zetelde en waar thans een enthousiast team voor u werkt gericht op onroerende zaken.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN
Ons kantoor heeft op het gebied van onroerende zaken het volgende dienstenpakket en verzorgt de bemiddeling bij: (ver-)koop, (ver-)huur, taxaties, vastgoedmanagement, bedrijfshuisvesting en hypotheken.
U ziet dat wij alles in huis hebben voor uw gemak!

ACTIEF IN DE REGIO
Wij begeleiden u in de gemeenten 's-Gravenhage, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Voorschoten, Nootdorp en Zoetermeer. Buiten deze gemeenten werken wij op verzoek. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur een beroep op ons doen en daarbuiten werken wij op afspraak.

NVM real estate agent

De Bruijn en Tak Makelaardij b.v.

Parkweg 53,
2271 AE Voorburg
All contact details

Our current commercial properties

0
commercial properties for sale
2
commercial properties for rent
Current commercial properties

Employees

More about our employees (1)

Contact

Map

Map is loading...

Visiting address

Parkweg 53
2271 AE Voorburg

Mailing address

Postbus 375
2270 AJ Voorburg

Contact details

Website
Call: 070-3871616 Call
Send e-mail

De Bruijn en Tak Makelaardij b.v.