Van de Zande Makelaardij Waalwijk

Uw strategisch partner op het gebied van commercieel vastgoed!

About us

Van de Zande Bedrijfsmakelaars is een compacte afdeling van ons kantoor in onroerende zaken. Onze compacte vorm is een weloverwogen keuze. We kiezen bewust niet voor een aanpak met veel makelaars, doch enkel met specialisten die het klappen van de zweep kennen.

Van de Zande Bedrijfsmakelaars is een makelaarskantoor dat kiest voor aandacht, kwaliteit, diepgang en persoonlijke betrokkenheid. We hebben een compact team, waarin de partners zelf de makelaars zijn. Onze ambitie is het samenbrengen van vraag- en aanbodpartijen, hun eisen en wensen maximaal op elkaar afstemmen om zo een klinkend slotakkoord te bereiken. Dat geldt voor beide partijen. Op die ambitie is onze aanpak gebaseerd.

Regionaal
Onze oriëntatie is voornamelijk regionaal. De meeste van onze projecten hebben een locatie binnen de driehoek Tilburg - s-Hertogenbosch - Oosterhout met een concentratie in de regio Waalwijk. Voor een aantal opdrachtgevers zijn we ook buiten de regio actief.

Vergaand ingevoerd
Essentieel in onze dienstverlening is onze kennis van de locale markt. Niet alleen weten we alles van zakelijke gebouwen, we houden ons ook voortdurend op de hoogte van zaken als gemeentelijke grondpolitiek, grondposities, infrastructurele ontwikkelingen en toekomstperspectieven van een locatie. Die kennis vormt een fundamentele basis voor ons advies.

Bedrijfsgebouwen, kantoren en winkels
Als makelaars in zakelijk vastgoed beperken we ons tot gebouwen met een bedrijfsmatige functionaliteit. Binnen dat kader richten we ons op bedrijfsgebouwen, kantoren en winkels. Op al die specifieke terreinen hebben we een bewezen specialisme opgebouwd.

Bemiddeling bij vraag en aanbod
Zoals elke makelaar zijn ook wij hoofdzakelijk actief met het samenbrengen van aanbieders en vragers van - en dat is dan specifiek voor Van de Zande Bedrijfsmakelaars - zakelijk panden. Ons netwerk van beslissers, dienstverleners, financiers en andere relevante partijen stelt ons in staat om de bemiddeling in de meeste gevallen snel naar volle tevredenheid van alle partijen af te ronden.

Taxatie
Het taxeren van zakelijke panden is een dienst die als vanzelfsprekend bij onze bemiddelingdienstverlening past. Opdrachtgevers kunnen ook een beroep op ons doen voor individuele taxaties zonder bemiddelingstraject.

Beleggingsmakelaardij
Onze inzet en werkwijze blijken in de praktijk zeer goed aan te sluiten bij de eisen van beleggers die ondersteuning zoeken op vastgoedgebied. Binnen de beleggingsmakelaardij zij we voornamelijk actief in zuid Nederland.

Advisering bij nieuwbouw of renovatie
Bedrijven met nieuwbouw- of renovatieplannen kunnen we terzijde staan met adviezen die gericht zijn op optimalisatie van de waarde of de verhuurbaarheid van hun pand. Lichte aanpassingen in het ontwerp kunnen de functionaliteit van een pand aanzienlijk verhogen. Onze kennis over de locatie en infrastructurele ontwikkelingen kan doorslaggevend zijn in een "go-or-no-go" beslissing.

Projectinitiatie
Daar waar we een duidelijke behoefte in de markt hebben gesignaleerd, nemen we steeds vaker het initiatief tot een gerichte ontwikkeling. Op deze manier willen we het aanbod in ons werkgebied vergroten en een antwoord geven op specifieke vragen die op zoek zijn naar nieuwe huisvesting.

What we do

Diensten
Taxaties, verhuur, verkoop, beleggingsobjecten
Lid van
NVM, VastgoedCert, NVM Business, NRVT and TMI
Specialisme
Bedrijfsmatig onroerend goed, Taxaties, Aankoop, Verhuur and Verkoop
Aanbod
Bedrijfspanden, Kantoorpanden, Winkelpanden, Nieuwbouw and Bouwgrond
NVM real estate agent

Van de Zande Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 344,
5142 CD Waalwijk
Today opened until 18:00, available by phone until 18:00
All contact details

Reviews

het kontact met Sabina Robbe was goed .het huis enz heeft bijna 2 jaar te koop gestaan en dan is het even moeilijk om tot een goede verkoopprijs te ko...

October 23, Seller Bosscheweg 61 a

Rent

As soon as there is an average available, it will appear here. Until then, you can read reviews that are older than 24 months.

All reviews (7)
88

Sale

In the past 2 years, 2 clients wrote a review about this agent:

 • 9
  Knowledge of the local market
 • 9
  Expertise
 • 8.5
  Service and support
 • 8.5
  Price/quality
All reviews (6)

Our current commercial properties

28
commercial properties for sale
63
commercial properties for rent
Current commercial properties

Transactions (past 12 months)

96
commercial properties sold or rented out
0
commercial properties purchased or rented
Sold and rented out

Employees

More about our employees (1)

Twitter

No recent tweets found.

View all updates on twitter

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Grotestraat 344
5142 CD Waalwijk

Contact details

Website
Call: 0416-333059 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 18:00
Tuesday Tue 9:00 - 18:00
Wednesday Wed 9:00 - 18:00
Thursday Thu 9:00 - 18:00
Friday Fri 9:00 - 18:00
Saturday Sat By appointment
Sunday Sun Closed

At this office, you can also make appointments for viewings outside these opening hours.

Calling hours

Monday Mon 9:00 - 18:00
Tuesday Tue 9:00 - 18:00
Wednesday Wed 9:00 - 18:00
Thursday Thu 9:00 - 18:00
Friday Fri 9:00 - 18:00
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable

Van de Zande Makelaardij Waalwijk