Robijnstraat 1 7314 JA Apeldoorn

€ 449,995 k.k.

Description

Wij mogen u dit recentelijk geheel gemoderniseerde beleggingsobject (2 appartementen met eigen huisnummer) of woonhuis in Apeldoorn- West aanbieden, gelegen op slechts enkele fietsminuten van het centrum van Apeldoorn en de bossen.

De woning biedt verschillende mogelijkheden, het is nu in gebruik als twee aparte wooneenheden maar kan ook als één woning worden bewoond. Er zit tevens de bestemming ‘detailhandel’ op het pand dus voor een bedrijf op de begane grond in combinatie met boven wonen is dit ook ideaal. Het object is voorzien van 1 CV ketel en beschikt over tussenmeters voor het meten van het verbruik per appartement.

De gehele woning is keurig afgewerkt en beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein waar echter ook een fraaie tuin kan worden gerealiseerd.

Indeling appartement begane grond met huisnummer 1A (72m² wonen):
Algemene entree, toegang tot het appartement (in 2017 geheel verbouwd), hal, garderobe en proviandkast. Via de ruime woonkeuken komt u binnen in de verrassend grote woonkamer v.v. vloerverwarming en sfeervolle gashaard. De woonkamer heeft vele mogelijkheden qua indeling en inrichting. Verder beschikt het appartement over een fijne slaapkamer met doorloop naar de badkamer voorzien van een wastafelmeubel met 2 losse kommen, designradiator, inloopdouche en het appartement is voorzien van een separaat toilet. Ook is er in de woonkamer een kleine kelder aanwezig.

Indeling appartement 1e verdieping met huisnummer 1 (52m² wonen):
Op de 1e verdieping bevindt zich een fraai appartement (in 2012 geheel verbouwd) welke met een eigen opgang te bereiken is. U komt binnen in de sfeervolle en lichte woonkamer v.v. gashaard en open keuken. In de woonkamer bevindt zich nog een extra bergruimte met een halfopen vide en is voorzien van een airco unit die zowel kan koelen als verwarmen. Nette slaapkamer met doorgang naar de badkamer v.v. vaste wastafelmeubel en douchecabine. De toilet en wasmachine zijn bij de entree direct toegankelijk.

Een ruime en vrijstaande woning, te gebruiken als woon bestemming of als combinatie van wonen en werken, rustig gelegen en op slechts enkele minuten van het centrum van Apeldoorn.

Bouwjaar: ca. 1910
Perceeloppervlak: 171m²
Woonoppervlak appartement 1A (begane grond): 72m²
Woonoppervlak appartement 1 (boven): 52m²
Inhoud: ca. 444m³
Aanvaarding: in overleg
Extra informatie: Deze woning wordt collegiaal aangeboden door Mennink Makelaars en MakelaarsOffice.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s en documentatie beschikbaar. U vindt de website op robijnstraat1.nl.

Ten tijde van bezichtigen houden wij rekening met extra maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Interesse in dit huis? Neem dan contact met ons op. Schakel daarbij uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Aan eventuele onvolkomenheden in bovenstaande kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 449,995 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Investment
Building type
Resale property
Year of construction
1910

Surface areas

Area
124 m²
Plot size
171 m²

Layout

Living space
Present (detached, 124 m²)

Energy

Energy label
G

Surroundings

Location
In residential district
Accessibility
Bus stop in less than 500 m

Investment property

Gross rental income
€ 22,000 per year
Tenants
1 tenant

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Robijnstraat 1

€ 449,995 k.k.