Roggemole 55 8531 WB Lemmer

Price on request

Description

Unieke beleggingsmogelijkheid!
BoxzPark ontwikkelt aan de Roggemole op bedrijventerrein Lemsterpark in Lemmer een parkcomplex met 34 hoogwaardige units (van 24m² en 27 m²).
Wij bieden u de unieke mogelijkheid om dit BoxzPark als geheel aan te kopen.

Met BoxzPark wordt een premium oplossing geboden in de alsmaar stijgende behoefte aan (tijdelijke) opslagruimte en bedrijfsruimte voor particulieren, ondernemers en ZZP’ers.

Een BoxzPark voorziet in geclusterde units op een afgesloten stuk bedrijventerrein. Hier kan iedereen een veilige oplossing vinden voor de opslag van goederen. Iedereen kan in een eigen unit ook werkzaamheden uitvoeren. Een BoxzPark is centraal gelegen en dichtbij ontsluitingswegen, zodat de functionaliteit, vraag en bereikbaarheid optimaal zijn. De individuele bedrijfsunits zijn zeer goed beveiligd en voorzien van elektra en beveiliging.

Lemmer:
BoxzPark Lemmer ligt op het Bedrijventerrein Lemsterpark aan de noordoostzijde van de kern Lemmer. Het gebied ligt ingesloten tussen de Straatweg (verbinding tussen Lemmer en Follega) en de autosnelweg A6 (Emmeloord Joure). Aan de zuidkant vindt BoxzPark aansluiting met de rondweg van Lemmer waardoor er een vlotte verbinding met de A6 is en ook een directe koppeling met de zuidwesthoek van Friesland is gemaakt. De bereikbaarheid van het park is dan ook uitstekend.

Langs de rijksweg A6, als symbolische poort van Friesland ligt Lemmer, centraal gelegen tussen zuidwest Friesland, Joure en Heerenveen. Vanuit de randstad is Lemmer binnen een uur bereikbaar, vanuit het Ruhrgebied is de reistijd ongeveer 2,5 uur. Door de ligging, het voorzieningenniveau, het gezellige centrum, het IJsselmeerstrand en de watersportmogelijkheden is Lemmer letterlijk en figuurlijk een zeer aantrekkelijke plaats om te wonen, te werken en te recreëren. Kortom een ideale plek voor uw bedrijfsunit. Lemmer ligt in de gemeente Lemsterland en telt meer dan 13.500 inwoners.

WELKE FACILITEITEN ZIJN ER OP EEN BOXZPARK?
Uiteraard zijn er units met verschillende afmetingen op een BoxzPark. De units bevinden zich op twee verdiepingen. Verder zijn er centraal altijd sanitaire voorzieningen en een afgesloten technische ruimte voor stroomvoorziening, aanwezigheid van een goederenlift en beveiliging. Er is cameratoezicht aanwezig en het BoxzPark is zelfs volledig omheind. Iedere box beschikt over een eigen huisnummer en dus een vestigings- en postadres. Om deze reden zijn er zelfs brievenbussen geplaatst.

Elke unit beschikt over een 16A aansluiting, een kWh tussenmeter in de centrale technische ruimte, 3 wandcontactdozen, een lichtschakelaar en led verlichting.
Ook zijn de units voorzien van een individueel brand- en inbraakalarm met doormelding naar de meldkamer, een magneetcontact aan de sectionaaldeur, een bewegingsmelder en een hittemelder.

De units worden opgeleverd:
- Stroom en verlichting (geen of zeer lage kosten door zonnepanelen)
- Drie stroompunten
- 24/7 toegang met eigen keytag (en/of via de app)
- Brand- en inbraakbeveiliging
- Eigen brievenbus op het park
- Sectionale overheaddeur
- 10 jaar garantie op de constructie en uitzicht op positieve waardeontwikkeling
- Vrij op naam

Hoe kunnen de units onder meer gebruikt worden:
- Als werkruimte
- Als bedrijfsruimte
- Als opslag voor gereedschap en materialen
- Als opslag voor bijvoorbeeld inventaris of uw bedrijfsvoorraad
- Als opslag voor bijvoorbeeld watersport benodigdheden
- Als webshop opslag
- Voor het stallen van een caravan, aanhanger, motor of auto (oldtimer)

DE MEERWAARDE VOOR U
Er is in het vastgoed en soortgelijke initiatieven al enig tijd sprake van stijgende prijzen. De toenemende vraag naar kleinschalige opslag- en bedrijfsruimte is bovendien naar verwachting blijvend. Als eigenaar heeft u dus zicht op een positieve ontwikkeling. Temeer omdat de units vrij verhandelbaar zijn. Het verkopen en verhuren van een unit is daardoor relatief makkelijk.

- Beleggen met een verwacht rendement van 7% bij verhuur.
- Koop met 1 jaar verhuurgarantie is bespreekbaar.

De verkoper heeft er voor gekozen om nadere informatie te verstrekken via de Vastgoedbeheerder BlauwVast. Voor vragen en meer informatie kunt u contact zoeken met BlauwVast Vastgoedmanagement.

De vermelde informatie is van algemene aard, aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief (en op basis van buitenwerkse maten).

Features

Transfer of ownership

Asking price
Price on request
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Investment
Building type
Resale property
Year of construction
2022

Surface areas

Area
1,321 m²
Plot size
1,321 m²

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m and motorway exit in less than 500 m

Investment property

Tenants
1 tenant

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Roggemole 55

Price on request