Oosteinde 12 8316 BL Marknesse

€ 1,100,000 k.k.

Description

Te koop: Oosteinde 12-12A en Ds. Bleekerstraat 2 te Marknesse

Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht om het verkoopproces te begeleiden.
Het geheel is volledig verhuurd aan 3 verschillende huurders en is gelegen op een goede (zicht)locatie. Deze locatie is eventueel geschikt voor herontwikkeling.
Dit investment memorandum geeft inzicht in de locatie, huursituatie, eigendomssituatie en lasten van het object.

Locatie
Het geheel is gelegen op een bedrijventerrein van het woondorp Marknesse., vlakbij de dorpsingang, de ontsluitingsweg N 331 en bushalte. In de nabije omgeving bevinden zich diverse bedrijfspanden, bedrijfswoningen en voor de deur een tankstation. Marknesse is één van de 11 dorpen in de Noordoostpolder en telt zo’n kleine 3.800 inwoners en is daarmee na Emmeloord de grootste plaats. Marknesse is ten oosten gelegen van Emmeloord en kenmerkt zich als een écht woondorp. Dit betekent dat het veel voorzieningen biedt, zoals een grote supermarkt (Jumbo), kapsalons, café-/restaurant, snackbar en andere horecagelegenheden, meerdere basisscholen, peuterspeelzaal en voldoende sportverenigingen. Marknesse en haar inwoners staan bekend als een actieve en hechte gemeenschap met vele verenigingen waar jaarlijks diverse dorpsactiviteiten plaatsvinden en leuke sportevenementen worden georganiseerd zoals de autocross, Henk tot Henkloop, steppen race e.d. Door de gunstige ligging is Emmeloord, het “oude land” met zijn diverse watersportmogelijkheden, het waterloopbos en het unieke Netl park dichtbij. Dankzij de autosnelwegen A6 en N50 zijn plaatsen als Lelystad, Almere, Amsterdam, Zwolle en Leeuwarden gemakkelijk en goed bereikbaar. Marknesse beschikt bovendien over een busstation met goede busverbindingen.

Object
De beleggingspositie bestaat uit een bedrijfspand met bedrijfswoning en is momenteel verhuurd aan drie verschillende huurders. De begane grond van het bedrijfspand aan de Dominee Bleekerstraat 2 en Oosteinde 12 is in gebruik als autogarage met showroom en werkplaats. De verdieping boven Oosteinde 12 is in gebruik als sportschool. Oosteinde 12a betreft de bedrijfswoning met tuin en schuur.

Indeling, bouwaard, materialen, constructie en installaties
Ds. Bleekerstraat 2 en Oosteinde 12, bouwjaar ca. 1950. Aangepast in 1957 en 1979. Ds. Bleekerstraat 2 is in 2001 gebouwd en in 2011 verbouwd en uitgebreid.
Showroom ca. 235 m², werkplaats ca. 400 m²; showroom ca. 600 m²; bandenopslag ca. 85 m²; sportschool ca. 600 m² (let op deze genoemde vierkante meters zijn indicatief, er is geen NEN-2580 meetrapport aanwezig).

Begane grond
Entree, meterkast, showroom (CV- combiketel uit ca. 2011) (overheaddeur), diverse kantoren en sanitair. Toegang tot kelder (ca. 8 x 8 meter). Trap naar archiefruimte. Werkplaats met magazijnruimte (begane grond en verdieping), wasplaats (diverse overheaddeuren en heaters). Showroom (CV- ketel, merk Remeha uit ca. 2011/ diverse heaters) met kantoor, sanitair, kantine en bandenopslag (diverse overheaddeuren). Verder nog buitenterrein met hekwerk en schuifpoort (handmatig bedienbaar) aanwezig.

Verdieping sportschool
Ingang begane grond aan de zijkant; trapopgang, hal met toilet (m/v), sportkantine/ wachtruimte, toiletruimte, CV-ruimte met CV-ketel + extra boiler, ca. 2020; diverse ruimtes, kleedkamers (m/v) met douches, sport/fitnesszaal en zaal voor groepsfitness.

Fundering op heipalen en met betonnen funderingsbalk. Betonnen begane grondvloer en verdiepingsvloer; betonnen en stalen constructie. Houten dakspanten met geïsoleerde dakplaten. Buitengevels deels in spouw opgetrokken met schoonmetselwerk als buitenspouwblad en deels voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen. Aluminium deur- en raamkozijnen voorzien van isolerende dubbele beglazing. Binnenmuren van kalkzandsteen en binnen kozijnen van hout. Diverse screens en markiezen.

Oosteinde 12a, bedrijfswoning
Begane grond
Entree/hal, meterkast met tussenmeter (eigen gas en watermeter), toilet, gang, slaap/studeerkamer, woonkeuken, bijkeuken, aangebouwde bijkeuken en berging met trap naar extra (slaap)kamer. Opstelling CV-combiketel, merk Nefit. Woonkamer met eiken houten vloer. In de tuin een schuur (ca. 7,93 x 2,68 meter) met overkapping ca. 7,93 x 2,55).

1e Verdieping
overloop, 3 slaapkamers en badkamer met wastafelmeubel, toilet, ligbad en douchecabine. Dakterras aanwezig van ca. 10,42 x 3 meter. Diverse rolluiken en markiezen.

Betonnen begane grondvloer en verdiepingsvloeren. Buitengevels in spouw opgetrokken met deels (voorgevel) wit keimwerk; plat dak van betonplaten. Houten deur- raamkozijnen voorzien van isolerende dubbele beglazing. Binnenmuren van kalkzandsteen en binnen kozijnen van hout.

Energielabels
Ds. Bleekerstraat 2 en Oosteinde 12: garage label F, geldig tot 24-08-2025.
Sportschool label A, geldig tot 24-08-2025.
Oosteinde 12a: label E, geldig tot 31-08-2025.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan ‘Marknesse’ is op het object de functieomschrijving ‘Gemengd’ van toepassing (vastgesteld 2012-03-22).

Bestemmingsomschrijving
De voor ' Gemengd ' aangewezen gronden zijn bestemd voor de volgende al dan niet gecombineerde doeleinden:
a. bedrijven die zijn genoemd in de categorieën 1 en 2 van Bijlage 2 Staat van Bedrijfsactiviteiten;
b. ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg', tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen en detailhandel in weggebonden artikelen;
c. dienstverlenende bedrijven, daaronder begrepen kappers, sauna's, zonnebank- en fitnesscentra;
d. showrooms;
e. kantoren zonder baliefunctie;
f. maatschappelijke en medische doeleinden;
met daarbij behorende:
g. gebouwen;
h. bouwwerken, geen gebouwen zijnde;
i. andere-werken;
j. tuinen en erven;
k. verblijfsgebieden;
l. nutsvoorzieningen;
m. waterhuishoudkundige voorzieningen;
n. groenvoorzieningen;
o. parkeervoorzieningen.

Financieel
*aan onderstaande bedragen kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Totale jaarhuur
€ 81.500,00 en in 2023 € 91.500,00.

Het uitgebreide financiële overzicht is op te vragen bij Sloterwijk & Heinen Makelaars.

Kadaster gegevens
Status: Eigen grond
Gemeente: Noordoostpolder
Sectie: BZ
Nummers: 830, 1056, 1852
Groot: 3.043 m²

Richtprijs
€ 1.100.000,00 k.k.

Inlichtingen
Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars
Ecu 2
8305 BA Emmeloord
Telefoon: 0527- 610260
E-mail:
Internet:

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,100,000 kosten koper
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Investment
Building type
Resale property
Year of construction
1950

Surface areas

Area
1,920 m²
Plot size
3,043 m²

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park

Investment property

Gross rental income
€ 81,500 per year
Tenants
3 tenants

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Oosteinde 12

€ 1,100,000 k.k.