Hoofdstraat 64 - 64A 3901 AS Veenendaal

€ 635,000 k.k.

Description

Hoofdstraat 64 64A, 3901 AR Veenendaal;

*** Op centrale A1-locatie gelegen winkel- / verkoopruimte met kantoorruimte, kantine en pantry, totaal groot circa 117 m² en zelfstandige bovenwoning met twee slaapkamers, totaal groot ca. 107 m² ***

Op een uitstekende A1-locatie aan de Hoofdstraat van de gezellige winkelstad Veenendaal, midden in de kern van het winkelcentrum gelegen representatief winkelpand met een boven de winkelruimte gelegen zelfstandige bovenwoning (voor onbepaalde tijd verhuurd) met eigen opgang aan de achterzijde . De oppervlakte van het winkelpand bedraagt circa 117 m², waarvan circa 79 m² winkelruimte. Het pand ligt centraal in het culturele winkelgebied van Veenendaal. Diverse gerenommeerde winkelketens als Kruidvat, Pearle, Open32, Xenos, Ziengs, Hema en H&M.

Het centrum van Veenendaal heeft een uitgebreid winkelaanbod, veelal landelijke ketens, maar ook de lokale middenstand is breed vertegenwoordigd. De gezellige cafés, restaurants en lunchrooms in en rondom de Hoofdstraat bieden de winkelende consument een leuk dagje uit in het centrumvan Veenendaal. Regelmatig worden er culturele activiteiten georganiseerd in het centrum en iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag. De verschillende parkeerterreinen en overdekte parkeergarages rondom het centrum zijn goed bereikbaar. De snelweg A12 is op korte afstand gelegen en ook met het openbaar vervoer, Veenendaal beschikt over maar liefst drie NS stations waarvan één nabij het centrum, maken het centrum eenvoudig bereikbaar.

Winkelruimte
Vloeroppervlakte winkel- / verkoopruimte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 117 m², waarvan circa 79 m² winkelruimte en 38 m² kantoor-/kantineruimte met pantry.

Indeling:
Entree, winkelruimte van ca. 17,4 m diep x ca. 4,4 m breed. Toegang tot de kantoorruimte middels een loopdeur, aansluitende kantineruimte met toegang tot de pantry voorzien van eenvoudig keukenblok en toiletgelegenheid. Loopdeur naar buiten aan de achterzijde.

De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige verhuurde staat met een huurwaarde van € 44.971,= excl. B.T.W. per jaar.

Bovenwoning
Vloeroppervlakte zelfstandige bovenwoning op de eerste en tweede verdieping:
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 107 m², waarvan circa 61 m² op de eerste verdieping en 46 m² op de tweede verdieping.

Indeling
Eerste verdieping:
Opgang via het dakterras, entree via de keuken met toegang tot de badkamer voorzien van douche en aansluitingen voor de wasapparatuur, toiletruimte. Kamer aan de achterzijde met doorloop naar woonkamer aan de voorzijde. Via een afgesloten portaal is de trapopgang naar de tweede verdieping bereikbaar.
Tweede verdieping: overloop met toegang tot de twee slaapkamers, waarvan één gesitueerd aan de achterzijde voorzien van vaste wastafel en één gesitueerd aan de voorzijde voorzien van vaste kast.

De bovenwoning is verhuurd voor onbepaalde tijd. Huurprijs op jaarbasis € 10.464,=.

Parkeren en bevoorrading:
In het centrum van Veenendaal is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig. De bevoorrading van de winkel- / verkoopruimte vindt plaats aan de voorzijde via de Hoofdstraat.

Vraagprijs: € 635.000,= k.k.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 635,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Alternative use(s)
Investment
Building type
Resale property
Year of construction
1903

Surface areas

Area
107 m²
Plot size
128 m²

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Town center
Accessibility
Dutch Railways Intercity station in 1500 m to 2000 m and motorway exit in 5000 m or more

Investment property

Tenants
1 tenant

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Hoofdstraat 64 - 64A

€ 635,000 k.k.