• Sold

Alseïdenstraat 20 - Unit 22/23/24 1363 SR Almere

€ 225,000 k.k.

Sales history

Listed since
December 11, 2020
Date of sale
May 1, 2021
Term
4½ month

Description

Interessant beleggingsobject beschikbaar aan de Alseïdenstraat in Almere. Het beleggingsobject is een winkelruimte binnen de HomerusMarkt. De HomerusMarkt is gelegen op een uitstekende locatie, midden op het centrale plein in het centrum van het Homeruskwartier te Almere-Poort. Aan het centrale plein ligt ook een supermarkt, een grand café en er wordt elke zaterdag een dagmarkt georganiseerd. Daarnaast ligt op 50m afstand een basisschool. Deze winkels en voorzieningen zorgen voor voldoende aanloop naar de HomerusMarkt.

Metrage (BVO)

Commerciële ruimte: circa. 54 m2 (inclusief sanitair en pantry)

Huursituatie

Momenteel wordt de commerciële ruimte verhuurd aan een beautysalon voor een lange periode. De actuele huurstroom, servicekosten en VvE bijdrage zijn op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de unit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Alseïdenstraat 20 - Unit 22/23/24 in Almere aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemmingsplan

Volgens actuele bestemmingsplan heeft het pand een "Gemengd – 2” bestemming waardoor detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

Het centrum van het Homeruskwartier te Almere-Poort is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het centrum heeft een directe verbinding met de A6 (afrit 2)en de Hoge Ring. Er ligt een bushalte naast de Markt met een directe verbinding naar het centraal station van Almere-Poort en Almere Stad.

Opleveringsniveau

- Pantry met wasbak, keukenkasten, ingebouwde koelkast en vaatwasser;
- Elektrische CV – ketel en een boiler;
- Verwarmingsinstallatie met meerdere radiatoren
- Afgewerkt plafond
- Internet- en telefonieaansluitingen

Koopcondities

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BTW: Niet van toepassing.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze unit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Alseïdenstraat 20 - Unit 22/23/24 in Almere aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 225,000 kosten koper
Listed since
December 11, 2020
Status
Sold

Construction

Main use
Investment
Building type
Resale property
Year of construction
2015

Surface areas

Area
54 m²

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Shopping center

Investment property

Tenants
1 tenant
Involved real estate agent

NVM real estate agent

Online Bedrijfsmakelaar

Call 085-0201028

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.