• Sold

Nijverheidsweg 3 9403 VN Assen

€ 610,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 15, 2021
Date of sale
May 21, 2021
Term
5 weeks

Description

*********************************BELEGGINGSAANBIEDING********************************

Direct aan de doorgaande weg vanaf de Fokkerstraat naar Marsdijk, tegenover de rackethal, op een zichtlocatie gelegen kantoor met bedrijfsruimte. Dit pand is direct gesitueerd naast en gekoppeld aan het voormalige Ziengs hoofdkantoor (nu een fraai fitnessbedrijf). De oorspronkelijke opbouw van het pand voorziet in een aan de voorzijde traditioneel opgezet kantoor, met aansluitend de bedrijfshal. Het geheel is in de jaren '90 gerealiseerd door een lokale, zeer oordeelkundige ontwikkelaar/belegger.

De aanbieding is gelegen op een uitgemeten perceel van 1.024 m² eigen grond, tussen de Marsdijk, en de doorgaande Andrej Sacharovweg, met voldoende eigen terrein voor parkeren en rangeren. Het gebouw omvat ongeveer 935 m² netto vloeroppervlak, bestaande uit 725 m² kantoor in twee lagen en een magazijn van 210 m² op de begane grond, voorzien van overheaddeur. De meer gedetailleerde indeling is als volgt: op de begane grond de ontvangstruimte met balie en 4 kantoorruimtes (waaronder een kantoortuin), een vergaderkamer, reproruimte, serverruimte en een dames- en herentoilet. Vanuit een centrale gang is de bedrijfshal toegankelijk welke bestaat uit een laag en een hoog gedeelte en is voorzien van een hoge overheaddeur. Op de eerste verdieping bevinden zich circa 10 kantoren, een archiefruimte, pantry en een dames- en herentoilet.

Het is pand is prima verhuurd aan een landelijk opererend, te goeder naam en faam bekend staand installatiebedrijf voor totaal bijna € 44.530,-, exclusief BTW en vrij van servicekosten per jaar.

Het pand is door of op verzoek van de gebruiker inmiddels intern aangepast aan diens PVE, maar omvat in elk geval voldoende installatiewerk (inclusief airco in de kantoren), afbouw (pantry, toiletten, systeemplafonds met verlichting, databekabeling, tapijt, balie en alarminstallatie) en overhead- en loopdeuren. Het buitenterrein is perfect afgewerkt met klinkerbestrating en siertuin. Het geheel oogt derhalve modern en zeer verzorgd.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Marsdijk 2", met de bestemming "kantoor- en bedrijfsdoeleinden" Het huidige gebruik is in overeenstemming met het vigerende bestemmingsplan.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 610,000 kosten koper
Listed since
April 15, 2021
Status
Sold
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Investment
Alternative use(s)
Office space
Building type
Resale property
Year of construction
1997

Surface areas

Area
935 m²
Plot size
1,024 m²

Energy

Energy label
Not available

Investment property

Gross rental income
€ 44,528 per year (21% VAT applies)
Tenants
1 tenant
Involved real estate agent

NVM real estate agent

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Call 0592-338420

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.