• Sold

Kerkstraat 13 5451 BM Mill

€ 165,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 29, 2020
Date of sale
December 9, 2020
Term
2 months

Description

Belegging: Commercieel verhuurd onroerend goed.

Winkelruimte, centraal gelegen in Mill in een omgeving met diverse andere ondernemende winkeliers!

De winkel is 113 m2 groot en biedt sedert 15 juni 2015 huisvesting aan Hairstylz, een salon waar Danielle Selten met haar team actief is voor jong en oud. Danielle is sinds haar 16e actief in het kappersvak.
De huidige huurtermijn loopt tot en met 14 juni 2025 en wordt aansluitend behoudens opzegging per 5 jaar verlengd. Als zekerheidstelling is een waarborgsom aanwezig.

De entree geeft meteen toegang aan de salon, die tevens voorzien is van separate ruimten waaronder een pantry en toilet, en een opslag/magazijn. De afwerking is geheel door en voor rekening huurder aangebracht.

De Kerkstraat is een belangrijke invalsweg voor het centrum en naar het nabijgelegen gemeentehuis. De straat beidt ruimte voor auto en fietsverkeer en voldoende gratis (blauwe en niet-blauwe zone) parkeermogelijkheden. De doorgang vanuit de Kerkstraat naar het parkeerterrein aan de achterzijde is direct naast het appartementencomplex.

Het eigendom betreft een appartementsrecht, 13/140e onverdeeld aandeel, de splitsing heeft begin van dit jaar plaatsgevonden. Eigenaar van de appartementen erboven is St. Mooiland. Het complex is gebouwd in 1998 en uitstekend onderhouden.

Het winkelgebied kent een gevarieerd winkelaanbod.
Ondernemers Collectief Mill (OCMill) is de naam van de ondernemersvereniging van Mill en Sint Hubert. Dit collectief werkt met diverse centrum-ondernemers samen aan een actief en aantrekkelijk centrum.
De gemeente Mill en St. Hubert heeft ruim 11.000 inwoners.

Het vigerende bestemmingsplan is Mill Centrum, vastgesteld op 06-10-2016 met de bestemming Centrum - 2.
Ter plaatse is de functieaanduiding detailhandel weergeven, mits het geen supermarkt betreft. Uitsluitend de verdieping heeft een woonbestemming.
Invulling met cafe/bar is niet toegestaan, daghoreca is in principe slechts mogelijk onder bijzondere voorwaarden. Bezorgservice en/of -dienst is eveneens niet toegestaan. Voorkomen van geluidshinder is het belangrijkste uitgangspunt.

De verkoop vindt plaats onder voorbehoud goedkeuring bestuur St. Mooiland, koper dient een VOG verklaring te overhandigen.
De procedure verloopt via schriftelijke biedingen, in het eerste deel van het verkooptraject zal er niet met individuele partijen onderhandeld worden.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Luc Beumer Vastgoed’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Luc Beumer Vastgoed’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 165,000 kosten koper
Listed since
September 29, 2020
Status
Sold
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Investment
Building type
Resale property
Year of construction
1998

Surface areas

Area
113 m²

Energy

Energy label
A

Surroundings

Location
Town center
Accessibility
Bus stop in less than 500 m and motorway exit in 5000 m or more

Investment property

Tenants
1 tenant
Involved real estate agent

NVM real estate agent

Luc Beumer Vastgoed

Call 024 - 2 602 602

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.