Heldenseweg 15 A 6086 PD Neer

€ 600,000 k.k.

Description

Bouwgrond in Limburg wordt met de dag schaarser. Geniet nu van de mogelijkheid om tegen een scherp tarief deze mooie kavel te bemachtigen.

Volumineuze bedrijfskavel te koop, van ca. 6.000 m².Gelegen op het bedrijventerrein ‘Neer-Heldenseweg’, vrijwel direct aan de provinciale weg N273 (Napoleonsweg) van Maastricht over Maaseik naar Venlo. Deze heeft directe aansluitingen op de A2 (bij Grathem) en A73 (bij Blerick).
Het zogenaamde bouwvlak (het vlak waarbinnen een opstal gerealiseerd mag worden conform vastgelegd in het vigerende bestemmingsplan) bestrijkt nagenoeg de volledige kavel. De maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter. Ontsluiting vindt plaats via de Raverskamp.

BEREIKBAARHEID :

Het object is gelegen op een goed bereikbare locatie op het kleinschalige industrie-terrein "Neer-Heldenseweg". De ligging is vrijwel direct aan de provinciale weg N273 (Napoleonsweg) van Maastricht over Maaseik naar Venlo. Deze heeft directe aansluitingen op de A2 (bij Grathem) en A73 (bij Blerick).

BESTEMMING :
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan “Neer-Heldenseweg 2020”, vastgesteld op 29-09-2020, bestemd als “bedrijventerrein”. Specifiek is de locatie aangeduid voor 'bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de milieucategoriën 2 tot en met 3.2.van de lijst van bedrijfsactiviteiten'.
Van de kavel mag 80% bebouwd worden. Het bestemmingsplan én de bijbehorende lijst van Bedrijfsactiviteiten is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.
De maximale kavelmaat bedraagt volgens bestemming 5.000 m², echter kan hierop worden afgeweken dmv een omgevingsvergunning wanneer:
a. de oppervlakte van de bedrijfskavel maximaal 10.000 m² bedraagt;
b. dit noodzakelijk is ten behoeve van de bedrijfsvoering;
c. de waarden van de omliggende bestemmingen niet onevenredig geschaad worden;
d. het stedenbouwkundig beeld niet onevenredig wordt aangetast;
Aan de linkerzijde van het perceel is over een breedte van 8 meter de bestemming Groen-Landschapselement van toepassing. Hier dient zg. waardevolle beplanting te worden aangelegd.

VRAAGPRIJS :
EUR 100,- k.k.* per m²
* levering in BTW sfeer.

KADASTER :
Gemeente: Neer
Sectie: K
Nummer: 534 (gedeelte)
Grootte: totaal groot ca. 6.000 m² **

NB: ** de oppervlakte van dit perceel is een schatting obv een voorlopige kadastrale grens. De daadwerkelijke oppervlakte zal blijken na kadastrale inmeting.

Verkoop of verhuur van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar.

Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 600,000 kosten koper
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Building plot
Opportunity for development
Commercial property

Surface areas

Area
6,000 m²
Plot size
6,000 m²

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Heldenseweg 15 A

€ 600,000 k.k.