Pieter Calandlaan 776 1060 TZ Amsterdam

€ 2,328 p/mo.

Description

Compleet ingerichte productieruimte met sfeervolle ijssalon in Amsterdam Osdorp.

Aan de Pieter Calandlaan 776 in Amsterdam Osdorp wordt een volledig ingerichte, professionele productiekeuken aangeboden, speciaal ontworpen voor de productie van ambachtelijk ijs. Deze ruimte voldoet aan alle gestelde eisen en is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waardoor het uitermate geschikt is voor de productie en levering aan lokale horeca, ijssalons en groothandels.

Aan de voorzijde van de productieruimte bevindt zich een sfeervolle ijssalon, die momenteel wordt geëxploiteerd onder de naam IJs-Break. Deze populaire zaak staat bekend om haar huisgemaakte ambachtelijke schepijs, smaakvolle milkshakes en een breed assortiment aan kwaliteitskoffies, zoals espresso en cappuccino. Dankzij de combinatie van kwaliteit en vakmanschap heeft IJs-Break een trouwe klantenkring opgebouwd.

Bent u op zoek naar een unieke kans om een volledig ingerichte ijssalon met productiekeuken over te nemen en verder te laten groeien? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Naast de vestiging in Osdorp, is er ook een tweede vestiging in Zwanenburg. Beide vestigingen zijn afzonderlijk te koop, maar ook samen over te nemen voor een grotere marktaanwezigheid.

Vraagprijs
Onderneming € 140.000,=
Huurprijs € 2.328,81
De huurprijs is per maand en exclusief btw, promotiekosten en servicekosten. De promotiekosten bedragen € 101,57 per maand, exclusief btw. Het voorschot servicekosten bedraagt € 33,33 per maand, exclusief btw. De onderneming wordt te koop aangeboden, de huurovereenkomst wordt door middel van een indeplaatsstelling overgenomen. De verkoop betreft een activa/passiva transactie. De vraagprijs is gebaseerd op de investeringen die zijn gedaan in de inrichting en afwerking van de productieruimte.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 2,328 per month
Service charges
€ 33 per month (21% VAT applies)
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Transfer of ownership

Business takeover
€ 140,000 (fixtures and fittings + goodwill)
Staff
Yes

Construction

Main use
Catering establishment
Type of catering establishment
Ice cream parlor
Building type
Resale property
Year of construction
1998

Surface areas

Area
102 m²
Sales floor area
20 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Located at
Ground floor

Energy

Energy label
Not available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Pieter Calandlaan 776

€ 2,328 p/mo.