Barentszplein 6 B 1013 NJ Amsterdam

€ 1,950 p/mo.

Description

Gebouw IJ-side gelegen op een prachtige locatie aan het IJ nabij de Westelijke Eilanden, Westerpark en het karakteristieke Prinseneiland. Vlakbij liggen de gezellige en levendige winkelstraten zoals de Spaarndammerstraat en de Haarlemmerstraat-Haarlemmerdijk. Binnen enkele minuten treft u gezellige winkels, cafés en een verscheidenheid aan restaurants van de Haarlemmerdijk en de Jordaan. Het Centraal Station is binnen enkele minuten per fiets te bereiken. Daarbij is het gunstig gelegen ten opzichte van het populaire Westerpark en de Ring A10.

OBJECT
Het betreft een gemengd complex waarin bedrijfsruimten, woningen en parkeerplaatsen zijn gevestigd. Het object is gelegen op de derde verdieping en is bereikbaar via de gemeenschappelijke hoofdentree.

OPPERVLAKTE
Circa 83 m² kantoorruimte gelegen op de derde verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte zal in de huidige staat worden opgeleverd, leeg met de navolgende voorzieningen:
- Lift (gemeenschappelijk);
- Garderobe
- Videofoon;
- Verlichting;
- Pantry;
- Toilet;
- C.V.-installatie met radiatoren;
- Vloerbedekking.

OPLEVERING
In nader overleg.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Spaarndammers en Zeehelden' geldt de bestemming 'Gemengd-3' en is onder meer kantoor, bedrijfsdoeleinden, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening toegestaan. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website Ruimtelijke Plannen.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,950 per month
First rental price
€ 2,075 per month
Service charges
No service charges known
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office building
Building type
Resale property
Year of construction
2010

Surface areas

Area
83 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Windows can be opened, toilet, pantry and heating

Energy

Energy label
A 0.74

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Barentszplein 6 B

€ 1,950 p/mo.