Radarweg 29 1043 NX Amsterdam

€ 230 /m²/year

Description

Met haar 24 verdiepingen, 100 meter hoogte en een totale oppervlakte van ca. 42.000 m², vormt de Millennium Tower in Sloterdijk een landmark gebouw in Amsterdam. Het gebouw is rond de eeuwwisseling ontwikkeld als single-tenant kantoorgebouw voor Reed Elsevier, maar is in de afgelopen jaren getransformeerd tot een representatief en modern multi-tenant kantoorgebouw. De entree van het gebouw is recent geheel op een hoogwaardige wijze gemoderniseerd en heeft de beschikking over een bemande receptiebalie, diverse gemeenschappelijke vergaderruimtes en een koffiecorner. Daarnaast heeft het gebouw de beschikking over een eigen fitnessruimte en een nieuw aangelegd buitenterras. Voor de verhuur zijn nog div. verdiepingen beschikbaar in zowel het lagere gedeelte als het hogere gedeelte van het gebouw.

LOCATIE
De Millennium Tower is gesitueerd aan de westzijde van Amsterdam in het deelgebied Teleport/Sloterdijk. Dit gebied transformeert in hoog tempo van een monofunctionele kantoorlocatie tot een gevarieerde en duurzame stadswijk. De komende jaren worden er duizenden nieuwe woningen en diverse horeca- en culturele voorzieningen aan het gebied toegevoegd. Andere voorgenomen voorzieningen zijn onder meer een basisschool, supermarkt en sportfaciliteiten.
Sloterdijk zal in de toekomst het centrumgebied vormen van ontwikkeling ‘Haven Stad’, een nieuwe woonwijk met 40.000 tot 70.000 woningen. Sloterdijk huisvest diverse gerenommeerde (inter)nationale organisaties, waaronder Netflix, Reed Elsevier, UWV, KPN, UPC, de Belastingdienst en Telegraaf Media Groep.

BEREIKBAARHEID
Per OV
De Millennium Tower ligt op circa 5 minuten loopafstand van NS-station Sloterdijk. Dit station heeft een directe verbinding met onder andere Amsterdam Centraal Station, Hoofddorp, Schiphol Airport, Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal. Daarnaast rijden er metro’s in de richting van de NS-stations Centraal, Lelylaan, Zuid, Duivendrecht en Bijlmer Arena.
Per auto
De Millennium Tower is uitstekend bereikbaar via de ringweg A10 West, afslag S102. Tevens is de snelweg A5 in enkele autominuten bereikbaar.
Per fiets
Op circa 10 minuten fietsafstand van de Millennium Tower bevinden zich de Houthavens, de Staatsliedenbuurt en Bos en Lommer. Iets verder weg, maar ook uitstekend per fiets bereikbaar, liggen op ongeveer 20 minuten fietsen het Centraal Station, de Dam en het Vondelpark.

VLOEROPPERVLAKTE
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 42.000 m². Voor de verhuur is momenteel circa 4.673,78 m² beschikbaar, in units vanaf circa 505 m².
Begane grond - Ca. 505 m²
6e verdieping - Ca. 1.654 m²
14e verdieping - Ca. 820,78 m²
15e verdieping - Ca. 1.694 m²

ENERGIELABEL
A

PARKEREN
Parkeernorm 1:110 m² v.v.o.

De Millennium Tower beschikt over een ondergrondse parkeergarage.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief onder andere:
• huidige systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen met bewegingssensoren;
• huidige computervloeren;
• huidige vloerbedekking (waar aanwezig);
• huidige scheidingswanden (waar aanwezig);
• huidige sanitaire groepen (gescheiden, per vleugel);
• huidige mechanische ventilatie middels 4-pijps plafond-inductie-systeem met geïntegreerde verwarming en koeling.

De entree van het gebouw is recent geheel op een hoogwaardige wijze gemoderniseerd en heeft de beschikking over een bemande receptiebalie, diverse gemeenschappelijke vergaderruimtes en een koffiecorner. Daarnaast heeft de Millennium Tower de beschikking over een eigen fitnessruimte en een nieuw aangelegd buitenterras.

HUURPRIJS
Kantoorruimte
Vanaf EUR 230,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeerplaats
EUR 2.100,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
EUR 42,50 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 230 per square meter per year
Service charges
€ 42 per square meter per year (21% VAT applies)
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
2004

Surface areas

Area
4,674 m² (units from 505 m²)

Layout

Number of floors
26 floors
Facilities
Mechanical ventilation, peak cooling, elevators, toilet and heating

Energy

Energy label
A 1.09

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.