Vijzelstraat 68 * 1017 HL Amsterdam

€ 3,000 p/mo.

Description

Object
Het gebouw Prins & Keizer is één van de hoogste gebouwen in de Amsterdamse binnenstad. De beschikbare ruimte is gelegen op de tweede verdieping midden op de grachtengordel. Het betreft een hoekkantoor met veel licht, door z’n glazen wanden aan twee kanten. De huurpijs is inclusief services, internet, schoonmaak en bemande receptie beneden. Tevens zit er internationale co-working voor 8 personen bij het contract.

De naam Prins & Keizer refereert aan de ligging van de Vijzelstraat tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht. De Vijzelstraat is onderdeel van ‘De Rode Loper’: de doorgaande route recht door de binnenstad, tussen het Centraal Station en Station Zuid. In- en rondom De Vijzelstraat bevinden zich tal van lunch- en dinergelegenheden, winkels, galeries, supermarkten en andere kantoren.

Prins & Keizer is een modern kantoorgebouw wat flexibel is ingedeeld. Er is een bemande receptie aanwezig op de begane grond. Hier zijn ook diverse meetingrooms en een bedrijfsrestaurant te vinden. Op de zevende verdieping is de Skylounge met haar geweldige dakterras, welke is af te huren via de receptie.
Prins & Keizer is het voormalige hoofdkantoor van ABN AMRO en sinds een aantal jaar een verzamelkantoor waar onder andere Spaces, Randstad Nederland en Booking.com zijn gehuisvest

Parkeren

De parkeerplaatsen in de garage onder Prins & Keizer zijn via APCOA te huren

Bestemmingsplan

Wat is er volgens het actuele bestemmingsplan allemaal toegestaan?

Opleveringsniveau

Zowel gemeubileerd als ongemeubileerd mogelijk.

Huurcondities

Huurprijs: € 3000,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: Minimaal 6 maanden

Servicekosten: Inclusief

Aanvaarding: Per direct

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Vijzelstraat 68 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 3,000 per month
Service charges
No service charges known
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1973

Surface areas

Area
29 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Air conditioning, mechanical ventilation, elevators, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry and heating

Energy

Energy label
A 0.71

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Vijzelstraat 68 *

€ 3,000 p/mo.