Bezuidenhoutseweg 187 E 2594 AH Den Haag

€ 1,850 p/mo.

Description

Een mooie en praktisch ingedeelde kantooretage van 154 m2, met een open ruimte, drie units, en een aparte pantry in het Haagse Bezuidenhout. Centraal gelegen ten opzichte van de stad én de regio.
Kantoorruimte op de gehele 5e etage. Door de handige indeling voor vele soorten doeleinden te gebruiken. Als trainingslocatie, kantoorhuisvesting, plek waar meer ondernemers samenkomen en werken, zowel voor persoonlijke als zakelijke dienstverleners. Heden nog in gebruik als personal fitness studio.

Indeling
Entree via de gang met lift naar een open ruimte, waar links een ruime kamer is van ca. 4 bij 5 meter, voorzien van een nis te gebruiken als extra pantry, opslag etc. van 1.8 bij 3 m. Via de open ruimte van ca 8 bij 5.3. loop je naar twee ruime lichte units van 5.6 bij 5.4 m (ca 30 m2) en 5.5 bij 5.3 m. (ca 27 m2). Aan de rechterkant van de entree twee toiletten en een pantry.

Ligging/bereikbaarheid
Gelegen op de hoek met Laan van Nieuw Oost Einde, op de 5e etage gelegen. Licht, weids uitzicht naar Haagse Bos en richting Voorburg. Voorzien van twee ruime balkons aan noord- en zuidzijde. Op 50 meter een entree naar het Haagse Bos. De buurt is levendig. In de nabijheid zijn ook veel winkels, restaurants en lunchrooms.
Andere ondernemers in het pand: bedrijven in zorg en persoonlijke dienstverlening waaronder Arts & Zorg op de begane grond.

Opleveringsniveau
Databekabeling patch cat. 5
Sanitaire voorzieningen (dames en heren gescheiden);
Systeemplafonds;
Te openen ramen met dubbele beglazing;
Kantoorunits zijn voorzien ven PVC parket
Videofoon
Luchtbehandeling

Huurcondities
• De kale huurprijs bedraagt € 1.850 per maand, 21% BTW
• Voorschot servicekosten €449,16, 21% BTW
• De huurperiode is tot en met 31 juli 2023 met mogelijkheid deze met 5 jaar te verlengen
• Borg is 3 maanden huur incl BTW

Het pand is prima bereikbaar, op loopafstand van diverse tram en busverbindingen en randstadrail in de nabijheid van maar liefst drie treinstations: Mariahoeve, Centraal Station en Laan van NOI.

Parkeren op straat is mogelijk tegen betaling.

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, zullen wij na kennismaking en bezichtiging een maatwerk huurvoorstel bieden.

Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,850 per month
Service charges
€ 450 per month (21% VAT applies)
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office building
Building type
Resale property
Year of construction
1977

Surface areas

Area
154 m² (units from 25 m²)

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Mechanical ventilation, built-in fittings, elevators, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
In residential district
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, bus junction in less than 500 m, subway station in less than 500 m, subway junction in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in less than 500 m, Dutch Railways train station in less than 500 m, motorway exit in less than 500 m, Tram stop in less than 500 m and tram junction in less than 500 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Bezuidenhoutseweg 187 E

€ 1,850 p/mo.