Junostraat 6 2516 BR Den Haag

€ 1,350 p/mo.

Description

Junostaete is een kleinschalig, prettig en modern verzamelgebouw in de Junostraat, in de Binckhorst, aan de kant van Voorburg/Rijswijk. In het gebouw is door een interne verhuizing 3 kantoorunits naast elkaar beschikbaar gekomen van in totaal 111m2 voor een persoonlijk of zakelijk dienstverlener.

Op de 1e etage is representatieve kantoorhuisvesting gecreëerd, en er zijn nu een assurantiekantoor, een zorgbedrijf, een technisch softwareontwikkelaar, een fiscaal adviesbureau en een boekhoudkantoor gevestigd.

Een nieuwe huurder hoeft bij aanvang geen kosten te maken, alleen eigen inventaris meenemen is genoeg om hier direct aan de slag te kunnen.

Vanuit de regio en vanuit de stad is het pand heel goed te bereiken per auto. Junosatete heeft een eigen parkeerdek waar haar huurders een plaats voor hun auto kunnen huren. Ook het openbaar vervoer is zeker binnen kantooruren prima.

Voorzieningen
Gas, water en elektriciteit zijn in de vaste servicekosten verwerkt, net zoals het onderhoud van de lift en schoonmaakkosten van de algemene, openbare ruimten.

Locatie
Dit gebied groeit gestaag naar een steeds aantrekkelijker gebied om te werken en wonen. Nabij is het Junoblok en Binckeiland waar steeds meer gewoond wordt en op loopafstand zijn Capriole Café en Rebelz. Om de hoek zit de Fokker-terminal, waar veel evenementen worden georganiseerd.

Bereikbaarheid
Auto: 300 meter van afslag Voorburg, waar bij het Prins Clausviaduct alle rijkswegen richting A’dam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht samenkomen.
Openbaar vervoer: Met de NS stations Den Haag Centraal en Voorburg (laatstgenoemde op loopafstand) vormt de ontsluiting van het gebied met betrekking tot openbaar vervoer geen probleem. Op loopafstand bevinden zich de haltes van HTM Bus 23, 26 en 44.

Parkeren
Op het afgesloten parkeerdek op de 1e verdieping is ruim voldoende parkeergelegenheid te huur voor €27,50 per maand. In de straten rondom het gebouw is het gratis parkeren.

Huur
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien door huurder niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met 7% worden verhoogd als compensatie voor BTW verlies.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst na één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI).

Opleveringsniveau
In huidige staat
Entree op de begane grond
entree op parkeerdek (1e verdieping)
lift
dubbele toiletgroep op 1e als 2e verdieping
systeemplafond met beeldschermvriendelijke TL verlichtings-armaturen
kabelgoten geschikt voor data/elektra/telefoon
mechanische ventilatie voorzien van topkoeling
pantry per verdieping
intercom voor openen voordeur per unit

Huurtermijn
In overleg, in principe 1 jaar met intentie vanuit verhuurder om te verlengen.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur, dus inclusief 21% BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De genoemde prijzen zijn per maand, incl. vaste servicekosten excl. 21% BTW. En inclusief breedband internet.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,350 per month
First rental price
€ 450 per month
Service charges
€ 300 per month (21% VAT applies)
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office building
Building type
Resale property
Year of construction
2000

Surface areas

Area
111 m² (units from 37 m²)

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Mechanical ventilation, built-in fittings, elevators, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, bus junction in 1000 m to 1500 m, subway station in 2000 m to 3000 m, subway junction in 2000 m to 3000 m, Dutch Railways Intercity station in less than 500 m, Dutch Railways train station in less than 500 m, motorway exit in less than 500 m, Tram stop in 500 m to 1000 m and tram junction in 1000 m to 1500 m
Local facilities
Bank in 1000 m to 1500 m, recreation in less than 500 m, restaurant in less than 500 m and retail outlet in less than 500 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Junostraat 6

€ 1,350 p/mo.