Van Heemstraweg 58 2 6651 KH Druten

€ 8,922 p/mo.

Description

Werken op hoog niveau! Dat wil iedereen; dit vereist dan ook een locatie van hoog niveau.

In een van de meest prominente kantorengebouwen van Maas en Waal is thans een moderne kantoorruimte beschikbaar. De kantoorruimte omhelst circa 1.100 m² en is van alle comfort voorzien. Zo is de ruimte flexibel indeelbaar en derhalve geschikt voor velerlei bedrijfsvoering. Het kantoor is gelegen op de 2e verdieping van het gebouw en bereikbaar middels trap of lift, uiteraard volledig voorzien van beveiligde entree. Op de 2e verdieping zijn vervolgens meerdere kantoorruimtes aanwezig die vrij indeelbaar zijn, meerdere toilettengroepen, vergaderruimtes, kantine, keuken en spoelkeuken. Op het onder en omliggende terrein is de bij het gebouw behorende parkeerterrein met een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen.

Het gebouw is zeer goed bereikbaar met een directe ligging naast het busstation en grenzend aan de uitvalsweg naar de N322, welke een direct verbinding vormt met de A73/A50/A12 en aan de westzijde A15/A2/A12. Op 200 meter bevindt zich het centrum van Druten en zijn er meerdere bedrijventerreinen in de directe omgeving binnen een straal van 5 kilometer.

Het gebouw is in 2002 gebouwd en sindsdien voornamelijk in gebruik geweest als bankgebouw. Het gebouw is geïsoleerd en is voorzien van een centraal verwarmingssysteem en ventilatiesysteem; de kozijnen zijn duurzaam vervaardigd van aluminium.

Heeft deze locatie uw interesse gewekt, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding, zodat u een goede indruk kan krijgen van deze fraaie kantoorlocatie.

Huur:
Huur € 95,- per m² en servicekosten € 30,- (exclusief btw) per maand vooruit;
Parkeerplaats € 450,- (exclusief BTW) per parkeerplaats per jaar.

Zekerheidsstelling:
Ter zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van huurder jegens verhuurder dient huurder bij het aangaan van een huurovereenkomst een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting. Dat wil zeggen drie maanden huur, vermeerderd met BTW en eventueel in rekening te brengen servicekosten.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (model 2015), eventueel aangevuld met Bijzondere Bepalingen van verhuurder.

Beschikbaarheid:
Per direct;
Huurperiode: aanvangsperiode tot februari 2025 + 5 jaren.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 8,922 per month
Service charges
€ 30 per month (21% VAT applies)
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
2002

Surface areas

Area
1,127 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Air conditioning, mechanical ventilation, built-in fittings, elevators, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
A

Surroundings

Location
Office park and railway station site
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, bus junction in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more and motorway exit in 4000 m to 5000 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Van Heemstraweg 58 2

€ 8,922 p/mo.