Duit 7 8305 BB Emmeloord

Rental price on request

Description

Te huur: Duit 7 te Emmeloord

Wij bieden op industrieterrein “de Munt” in Emmeloord, een zelfstandige kantoorruimte op de begane grond met eigen entree op een uitstekende zichtlocatie langs doorgaande weg. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is nu ingericht als kantoor met meerdere spreekkamers en werkplekken met op de verdieping een ruim beloopbaar opslag/archief.

Locatie
Het verzamelgebouw ligt op een zichtlocatie, naast een rotonde aan de “Marknesserweg”.
Het bedrijventerrein “De Munt” is een terrein met een veelzijdig aanbod aan bedrijven. Diverse uitvalswegen liggen op korte afstand. De op- en afrit van de snelweg ligt op korte afstand. Via de A6 zijn Amsterdam en Groningen binnen een uur te bereiken. Tevens heeft u een korte verbinding met Zwolle via de N50. Daarnaast zijn er om het kantoorpand heen voldoende gratis parkeerplaatsen voor personeel en bezoekers.

Oppervlakte
Conform NEN2580 meting.
De bruto verhuurbare vloeroppervlakte (BVO) bedraagt: 480,35 m². De verhuurbare vloeroppervlakte (VVO) bedraagt: 452,06 m².

Servicekosten
Van toepassing. Informeer bij de makelaar.

Bouwjaar
1993

Object
Een kantoorruimte op de begane grond met eigen entree op een uitstekende zichtlocatie langs doorgaande weg. Het gebouw heeft een moderne uitstraling zonder andere gebruikers op de verdieping en is nu ingericht als kantoor met meerdere spreekkamers en ruime werkplekken met op de verdieping een beloopbaar opslag/archief. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Deelhuur is bespreekbaar. Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarbij het buitenterrein gezamenlijk is en vrij parkeren mogelijk is.

Indeling
Begane grond:
Het kantoorpand heeft een separate toegangsdeur met tochtportaal. Aan de achterzijde van het gebouw is een deur gesitueerd voor personeel. Verder is er een toiletgroep, pantry met kantineruimte en opslagruimte. De begane grond is opgedeeld in verschillende kantoren en spreekkamers. Deze kantoren zijn ook nog deels flexibel in deelbaar door de wandpanelen aan te passen. Verder is het kantoor voorzien van dubbele beglazing en diverse airco’s.

Verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar en één grote ruimte in te richten als archief, magazijn of opslag, vrij in deelbaar naar behoefte.

Bouwaard
Betonnen vloeren, kunststof kozijnen en deuren, dubbel glas, volledig geïsoleerd, dak: mastiek plat dak.

Parkeren
Meerdere gratis parkeerplaatsen bij het pand op gemeenschappelijk terrein.

Bestemming
Bestemmingsplan De Munt A Emmeloord is onherroepelijk vastgesteld op 24-06-2010. Bestemming is enkelbestemming “kantoor”.

Huurprijs
Op aanvraag.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Service charges
No service charges known
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1993

Surface areas

Area
452 m²
Plot size
3,363 m² (units from 452 m²)

Layout

Number of floors
2 floors

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Emmeloord-Bedrijventerrein de Munt, Emmeloord

Discover locations in the neighborhood

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Duit 7

Rental price on request