2e verdieping Tielweg 16, 2803 PK Gouda

€ 5,625 p/mo. incl. service costs
Part of building ZONES - Tielweg 16 Gouda ZONES - Tielweg 16 Gouda foto

Description

Object: duurzaam en energiezuinige kantoorhuisvesting op een geweldige locatie langs de Gouwe. Het object is onderdeel van project GouweZone, 3 energiezuinige kantoortorens met uitzicht op de Gouwe. In de middelste toren worden op de begane grond momenteel enkele geweldige turn-key kantoorruimtes aangeboden. Andere huurders in dit pand zijn OVMK Vermogensbeheer, Advocaat Harms Legal en Sneakersbedrijf QURC. Aan de overkant van ons gebouw op Tielweg 3 bevindt zich ons eigen horecaconcept Zones Puur Food & Drinks. Met heerlijke broodjes en frisse salades of om de dag een andere goed gevulde soep. Alles om jouw scherp te houden. Met natuurlijk een ongekend gastvrije glimlach!

Groenverklaring: project GouweZone is door Agentschap NL uitgeroepen tot een van de duurzaamste panden van Nederland en heeft hiervoor de prestigieuze Groenverklaring voor zeer duurzame utiliteitsbouw ontvangen.

Parkeervoorziening: ruime parkeervoorzieningen (norm 1:40), verlicht met LED. Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Locatie/bereikbaarheid: het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Goudse Poort, een bijzonder goede ligging in de Randstad.
- centrale ligging t.o.v. grote steden zoals Den Haag, Utrecht en Rotterdam
- 1 minuut vanaf de afrit Gouda A12/A20
- goede verbinding met het openbaarvervoer middels bussen (Goudse Poort Express) richting het Intercitystation Gouda.

Opleveringsniveau: de begane grond is ingericht met een receptie en kleine ontvangstlobby. Op de begane grond worden kantoorruimtes ingericht met een kant en klaar opleveringsniveau. Bezoek kan, indien gewenst, opgevangen worden of worden doorverwezen. Additionele receptiediensten (zoals telefoon-/postservice) zijn in overleg af te nemen. De kern van het gebouw biedt ruimte aan een trappenhuis met lift en 2 separate sanitaire groepen. Trap en lift zijn luxe afgewerkt met bamboe treden en balustrades van glas. De kern loopt door tot in de ondergrondse parkeergarage, waardoor het kantoorpand via de parkeergarage direct bereikbaar is.

Servicekosten: all-in

Aanvaarding: in overleg.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van TIELWEG 16 TE GOUDA. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 5,625 p/mo. incl. service costs
Contract term
From 5 years
Service charges
No additional costs, the rental price is all-in
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office space

Surface areas

Area
500 m²

Layout

Furnished
Optional
Located at
2nd floor

Facilities & Services

Building
Air conditioning, elevator, heating, pantry, peak cooling, toilet, 24/7 access, secure access, reception, WiFi, shared meeting room, breakout space, event space, restaurant, shared kitchen (not staffed), printing, fiber-optic internet, LED strip lights and private meeting room
Office space
Air conditioning, cable ducts, elevator, modular ceiling, built-in fittings, heating, mechanical ventilation, pantry, peak cooling, room layout, toilet, windows can be opened, 24/7 access, secure access, reception, WiFi, wheelchair friendly, fiber-optic internet, LED strip lights, private meeting room, furnished, coworking and cleaning

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Tielweg 16

€ 5,625 p/mo. incl. service costs