Regus Azura Saturnusstraat 46, 2132 HB Hoofddorp

€ 566 p/mo.
Part of building Regus Azura Regus Azura  foto

Description

Een prachtig ontworpen werkplek ideaal voor het ontvangen van klanten
Maak indruk op uw bezoekers in het moderne interieur van Hoofddorp Central Station, inclusief een indrukwekkende open binnenplaats met prachtig grijs marmer. Het is bovendien gemakkelijk bereikbaar voor uw klanten dankzij de nabijheid van het treinstation van Hoofddorp en luchthaven Schiphol.

Hier hebt u alles wat u nodig hebt om productief aan de slag te gaan in natuurlijke, zonovergoten werkplekken met airconditioning en een hippe gevel. Aan het eind van de dag kunt u een verkwikkende wandeling maken door het Wandelbos in Stadspark Hoofddoek of bijkomen in de diverse nabijgelegen restaurants en cafés.

- Lift
- Vervoersaansluitingen
- Vergaderruimtes
- Parkeren
- Broodjesservice
- Beveiligde ondergrondse parking
- Fietsenstalling

Regus

Regus helpt bedrijven al meer dan 30 jaar om de perfecte werkplek voor hun mensen te vinden en in te richten. Dankzij het uitgebreide netwerk van locaties kunnen bedrijven van alle soorten en maten op elke gewenste plek werken op de manier die voor hen handig is.

We staan op de schouders van onze mensen.

Wanneer bedrijven voor Regus kiezen, kiezen ze niet alleen voor een werkplek, maar ook voor het team van Regus. De toegewijde teams definiëren Regus: samen zorgen ze voor een vriendelijke, professionele en consistente ervaring voor onze klanten. Elke dag en op elke locatie.

Work your way.

Werken in een kantoorruimte, ruimtes voor coworking, business lounges of vergaderruimtes, zo kort of zo lang als nodig en overal ter wereld.

====================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 566 p/mo.
Service charges
No service charges known
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office space

Surface areas

Area
10 - 50 m²

Layout

Furnished
Optional

Facilities & Services

Building
Air conditioning, elevator, heating, pantry, toilet, secure access, WiFi, shared meeting room, fiber-optic internet, LED strip lights and private meeting room
Office space
Air conditioning, cable ducts, elevator, built-in fittings, heating, pantry, toilet, secure access, WiFi, fiber-optic internet, LED strip lights and private meeting room

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Saturnusstraat 46

€ 566 p/mo.