Bisonspoor 3002 * 3605 LT Maarssen

Rental price on request

Description

ALGEMEEN
Bison Office Spaces is een uitstekende vestigingslocatie voor zowel grote als kleine bedrijven in centraal Nederland. In totaal kent het complex vier kantoortorens met een totale oppervlakte van ruim 20.000 m2. De vier centrale kantoortorens hebben recent een ingrijpende renovatie ondergaan en zijn verduurzaamd, van moderne klimaatinstallatie tot en met nieuwe gevelbekleding, wat het complex een modern en eigentijds karakter geeft. In toren Berlin is op de vierde en de zesde verdieping een business center gerealiseerd waar huurders een kantoorunit kunnen huren vanaf circa 30 m2. Op beide verdiepingen zijn diverse gemeenschappelijke faciliteiten beschikbaar, zoals een grote pantry met lunchruimte en meerdere vergaderzalen. De 4e verdieping biedt toegang tot een ruim terras.

Het complex beschikt over een Energielabel A en heeft over een moderne en zakelijke uitstraling. Door de verdiepingshoge ramen worden de ruimtes als 'open' en licht ervaren. Door de structuur van de verdiepingen kan vrijwel ieder gewenst metrage worden aangeboden.

De Bison Office Spaces liggen naast het NS-station Maarssen en boven het Bison Shopping Centre. Met mogelijkheden zoals zeer ruime parkeergelegenheid, een kinderdagverblijf, het NS- en busstation op loopafstand, de aanwezige winkelvoorzieningen, snelweg A2 op 1.500 meter afstand, tal van horecavoorzieningen en de moderne uitstraling die in 2013 in Bisonspoor is gerealiseerd, zijn de Bison Office Spaces zeer aantrekkelijk voor een brede groep huurders. In de omgeving van het kantoorcomplex zijn onder andere Estee Lauder, Eurofiber Nederland, de Hypotheker en ING Bank gevestigd.

Het overdekte winkelcentrum Bisonspoor beslaat ruim 25.000 m2 winkeloppervlak en kent een grote variëteit aan nationale winkelformules, zelfstandige (vers)winkels, horecagelegenheden en een bowlingcentrum.

BEREIKBAARHEID
per auto:
Vanaf de afslag Maarssen van de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht) zijn de Bison Office Spaces binnen vijf minuten te bereiken. Via de Zuilense Ring (N230) is er een directe verbinding met de A27 (Almere-Breda) en de A28 (Utrecht-Groningen). Via de A2 is de A12 richting Arnhem-Den Haag eveneens goed bereikbaar. De reistijd per auto tot het centrum van Utrecht bedraagt circa 15 minuten. Amsterdam is via de rijksweg A2 in circa
20 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer
De Bison Office Spaces liggen naast het NS-station Maarssen. Vanaf dit station vertrekken op zeer regelmatige basis treinen in de richting van Amsterdam CS (2 keer per uur), Breukelen (4 keer per uur), Utrecht CS (4 keer per uur) en Veenendaal
(4 keer per uur).

METRAGES EN HUURPRIJZEN
Voor de verhuur zijn de navolgende Small Business Units in Toren Berlin beschikbaar op de
4e verdieping:

Unit Metrage Huurprijs
4-T2-G 37,3 m2 v.v.o. € 730,46 direct
4-T2-H 33,9 m2 v.v.o. € 663,88 direct

6-T2-F 45,3 m2 v.v.o. Verhuurd
6-T2-G 45,3 m2 v.v.o. Verhuurd
6-T2-K 38,1 m2 v.v.o. Verhuurd

Huurprijzen per maand, inclusief het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Genoemde metrages zijn inclusief de toedeling van de algemene en gemeenschappelijke ruimten.

PARKEERGELEGENHEID
BISON PARKING HUURPRIJS
Parkeerplaatsen maandag t/m vrijdag
- Niet toegewezen parkeerplaats € 600,00

Parkeerplaatsen maandag t/m zondag
- Niet toegewezen parkeerplaats € 750,00
- Toevoeging extra kenteken € 100,00

Voor klanten en medewerkers die incidenteel aanwezig zijn, is een dagkaart ad. € 5,00 (prijspeil 2019) per stuk verkrijgbaar.
Huurprijzen per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in compleet gerenoveerde staat, inclusief onder andere:
• vernieuwde systeemplafonds voorzien van plafondplaten en LED-verlichtingsarmaturen;
• mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;
• vernieuwd schilderwerk;
• vernieuwde vloerbedekking;
• deels glazen en deels dichte scheidingswanden;
• intercominstallatie met deurontgrendeling per unit.

Daarnaast mag huurder gebruik maken van onderstaande voorzieningen:
• twee vernieuwde personenliften (voor gemeenschappelijk gebruik);
• dubbele gemeenschappelijke toiletgroep per verdieping;
• gemeenschappelijke pantry per verdieping;
• gemeenschappelijke vergaderkamers.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatie-voorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald. Behoudens WiFi, hiervoor geldt een fair use policy.

ENERGIELABEL
De Bison Office Spaces voldoen aan alle eisen voor energielabel A.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
BTW-HEFFING
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
Huurtermijnen mogelijk vanaf 1 (één) jaar met verlengingsperioden.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per maand of per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaargemiddelde volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen en diensten.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Service charges
No service charges known
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1981

Surface areas

Area
200 m² (units from 3 m²)

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Mechanical ventilation, peak cooling, elevators, modular ceiling, toilet and pantry

Energy

Energy label
A

Surroundings

Location
Town center, shopping center, railway station site and on navigable waterway
Accessibility
Dutch Railways Intercity station in less than 500 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Bisonspoor 3002 *

Rental price on request