• Under option

Verspycklaan 1 2671 CR Naaldwijk

€ 1,050 p/mo.

Description

In het prachtige, karakteristieke pand aan Verspycklaan 1 te Naaldwijk is een gemeubileerde en gestoffeerde kantoorruimte van ca. 40 m2 op de verdieping beschikbaar voor verhuur.
Het betreft een multifunctionele kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping en biedt plaats voor ca. 4 werkplekken. De ruimte wordt grotendeels ingericht opgeleverd, dus u kunt direct aan de slag!

Kenmerken:
- kantoorruimte op de eerste verdieping, toegankelijk via de trap;
- hoogwaardige afwerking: gestuukte muren, tapijt raambekleding, te openen ramen en LED-verlichting;
- grotendeels gemeubileerd met vergadertafel en bureaustoelen;
- voldoende openbare parkeergelegenheid rondom het pand;
- centraal gelegen in het Westland, op loopafstand van het centrum van Naaldwijk;
- gezamenlijk gebruik van toiletgroep op de verdieping en de pantry op de overloop v.v. koelkast, spoelbak en koffiezetapparaat;

Huurprijs:
€ 1.050,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.
Huurbetaling geschiedt per maand vooruit.

Bereikbaarheid
Per auto: goed
Per openbaar vervoer: op loopafstand van busstation Verdilaan

Bestemmingsinformatie
Enkelbestemming - maatschappelijk
Na oplevering kan de huurder zelf, binnen de geldende voorschriften, het bestemmingsplan en de voor de ruimte geldende milieucategorie, bepalen waarvoor hij/zij de ruimte zal gaan gebruiken. Ten aanzien hiervan kan de Gemeente aanvullende voorzieningen en vergunningen vereisen. De huurder is hier zelf voor verantwoordelijk. Voor het stallen van voertuigen gelden eveneens nadere eisen met betrekking tot ventilatie.

Voorschot servicekosten
In nader overleg met de verhuurder vast te stellen. Een en ander is mede afhankelijk van de wensen van de huurder.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurprijsherziening
De huurprijs zal voor het eerst één jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurtermijn
De genoemde huurprijs is gebaseerd op een huurtermijn van minimaal één (1) jaar met telkens verlengingsperioden van één (1) jaar en huur van de volledige ruimte.

Waarborgsom
Ter grootte van drie maanden huur plus servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21.
Voorbehoud
Onderhandelingen geschieden steeds onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar.

Voorbehoud
Onderhandelingen geschieden steeds onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar.

Disclaimer
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Malkenhorst Makelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,050 per month
Service charges
€ 150 per month
Listed since
4 months
Status
Under option
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1907

Surface areas

Area
40 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Windows can be opened

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Shopping center

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Verspycklaan 1

€ 1,050 p/mo.