Papaverstraat 44 7572 AR Oldenzaal

€ 1,275 p/mo. € 195,000 k.k.

Description

Wij zoeken het type ondernemer die graag het verschil maakt, net even anders wil zijn, net even breder en daarmee ook net even meer out of te box denkt over bedrijfshuisvesting. Waarom? Heel simpel, dan komen de benefits van dit object nóg maximaler tot uiting:

1. Zie je ineens heel veel voordelen ten opzichte van de wat typische kantorenlocaties, want hier gaat dat gemoedelijke ‘woonwijk gevoel’, of beter gezegd rekening houden met elkaar, hand in hand met een heel andere dynamiek, die misschien wel veel leuker en energieker is!
2. Valt op dat dit stiekem toch best een hotspot is van veel (verkeers)bewegingen en daarmee valt jouw bedrijf nog meer op. De Primulastraat, waar je bijna op aansluit, is de routing voor vele Oldenzalers naar het centrum en kijk maar eens wie ruim bekeken je nieuwe buren zijn: alle sportfaciliteiten in Sportcentrum Vondersweijde. Werp vanaf de voordeur een blik naar links en zie daar al de letters van Quick ’20 boven de hoofdingang pronken. Zo’n handig pluspunt van deze buurmannen, al die parkeerplaatsen!
3. Voel je dat die brede mix passanten en activiteiten om je heen maken de invulling van deze plek flexibel, aanvullend, versterkend of beter gezegd veel leuker. Hier een greep uit de lijst met illustere bedrijven die je voorgingen:
• Tot voor kort: Red Levens, BHV cursussen voor alle doelgroepen. Hier zat de backoffice en kregen cursisten les, kan direct nagaan hoeveel volume dit pand te bieden heeft
• Daarvoor: Helios, ondersteuning bij vragen over leren, gedrag en opvoeding voor kinderen en hun ouders. Ook hiervoor uitermate geschikt als object
• Last but not least: HOME makelaars, ooit zaten we hier zelf en daar hebben we van genoten! Nu is het nog mooier, luxer en voor al ook helemaal anno nu, maar dit maakt wel dat wij je als geen ander kunnen vertellen hoe goed werken of deze plek voelt
4. Maak jij een statement met zonnepanelen, tel maar eens mee: Niet 1, niet 2, maar 12 stuks maar liefst! Laat die eerste energierekening maar komen, die kun je aan. Twijfelen om de airco’s (ja zeker, ook die zijn hier all-in) aan te zetten, is niet nodig en vergeet niet op de knop te drukken om de screens uit te doen op zonnige dagen bij de lichtkoepels, want ja ook die zijn present!
5. Weet je dat we overduidelijk kunnen stellen dat aan alles net even meer aandacht is gegeven. Past het bij jouw ‘werkstijl’? Hoef je alleen de bureaus, laptops en stoelen mee te nemen (en misschien wat leuke collega’s), maar daarna ben je ook verzekerd van zo’n fijne werkplek waar je ontzettend veel energie van krijgt!

Wij, als HOME makelaars hebben een missie, we willen dat: Work feels like HOME!

Huren?
• Huurprijs: € 1.275,- per maand excl. btw
• Huurovereenkomst:
o Uitgangspunt: 2 jaar + 2 optie jaren. Dit hoeft niet de ‘dealbreker’ te zijn, want meerdere of aanvullende afspraken kunnen van invloed zijn en daarmee misschien juist die ‘deal’ maken die voor alle partijen goed voelt
o Garantiestelling: 2 maanden huur inclusief btw

Kopen?
• Vraagprijs: € 195.000,- k.k.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 195,000 kosten koper
Rental price
€ 1,275 per month
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available immediately
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Office building
Building type
Resale property
Year of construction
1989

Surface areas

Area
130 m²
Plot size
215 m² (units from 130 m²)

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Air conditioning, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry and heating

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
In residential district
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 1500 m to 2000 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m

NVM real estate agent

HOME makelaars

Available by phone until 17:30
Call 0541-532500

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Papaverstraat 44

€ 1,275 p/mo. € 195,000 k.k.