Noordvest 18 20.1 3111 PH Schiedam

€ 110 /m²/year

Description

In de Branderspoort, aan de rand van het centrum en uitvalswegen bieden wij 2 kantoorunits aan. Een op de begane grond van ca. 174 m2 en een van ca. 195 m2 op de eerste verdieping, aan de zijde van 's Gravelandseweg/ Centrum, met zicht op het water.

In dit bijzondere pand van voorheen de woningstichting, zijn sinds enkele jaren enkele diensten van (semi-)overheid op het gebied van gezin, jeugdzorg en gezondheid gevestigd.
Maar uiteraard zijn deze unit niet alleen voor hieraan aanverwante bestemmingen geschikt. Gezien de ligging nabij het centrum, station en uitvalswegen zijn meerdere doelgroepen denkbaar.

Het afwerkingsniveau is hoog: voorzien van systeemplafonds, verwarming en airco. De unit heeft een eigen pantry en een gemeenschappelijke toilettengroep op de begane grond. De ronde gevel met enorme raampartij maakt niet alleen de uitstraling erg opvallend, hierdoor is er ook sprake van veel daglicht en een prettige werkomgeving.
Gezamenlijke entree op de begane grond, met trappenhuis en liften.

De Branderspoort en omgeving kenmerkt zich door de nieuwbouw die de afgelopen jaren is uitgevoerd in zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed. De komende jaren zal dit een vervolg krijgen door de ontwikkeling van het Dirkzwager terrein en het nabijgelegen Brandweer complex. Rondom de wijk zijn bus, tram, metro en ook het NS-station binnen enkele minuten bereikbaar.

Servicekosten: € 35,- per m2 per jaar.

Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn :
Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.
Andere termijnen in overleg bespreekbaar.

Omzetbelasting : (indien van toepassing)
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW (indien van toepassing).

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal. (andere betalingstermijn uitsluitend na overleg)

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
Casco volgens algemene bepalingen huurovereenkomst, tenzij anders overeengekomen.

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 110 per square meter per year
Service charges
€ 35 per square meter per year (21% VAT applies)
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Ownership encumbered with long-term leaset

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1950

Surface areas

Area
369 m² (units from 174 m²)
Plot size
449 m²

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Air conditioning, elevators and windows can be opened

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Accessibility
Bus stop in 500 m to 1000 m, subway station in 500 m to 1000 m, Dutch Railways Intercity station in less than 500 m, motorway exit in less than 500 m and Tram stop in less than 500 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Noordvest 18 20.1

€ 110 /m²/year