• Under offer

Stadserf 62 3112 DX Schiedam

€ 3,460 p/mo.

Description

Op het Stadserf is per direct een representatieve kantoorunit beschikbaar voor de verhuur. De unit is gelegen direct tegenover het gemeentehuis, Theater de Schie en de karakteristieke St. Liduina Basiliek.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is ca. 245 m² groot en is gelegen op de begane grond en de eerste verdieping. De ruimte bevindt zich in het stadscentrum van Schiedam en is daarmee uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse busroutes rijden direct langs het Stadserf, welke tevens in directe verbinding staan met Schiedam Centraal. Overigens is Schiedam Centraal op 5 minuten lopen gelegen.

In de directe omgeving is een uiteenlopend winkelaanbod beschikbaar, bestaande uit landelijke ketens en regionale retailers. Onder andere de Albert Heijn, Kruidvat en Blokker zijn op loopafstand gelegen. Parkeren kan aan de openbare weg en in de diverse parkeergarages in de stad.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het stadserf is gelegen in de binnenstad van Schiedam en daarmee ideaal bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Afslag A20 – Schiedam is binnen enkele autominuten te bereiken en station Schiedam-Centrum is eenvoudig te voet bereikbaar.

Geen andere stad in Nederland is zo goed bereikbaar met de trein, tram, bus en metro. In de directe omgeving is parkeren mogelijk op de openbare weg of in 1 van de 3 parkeergarages in de binnenstad. En met ruim 500 parkeerplaatsen kan ook de automobilist zich welkom voelen.

BOUWJAAR
Het pand is in 1998 gebouwd en opgeleverd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Binnenstad 2014” zijn op de locatie de volgende functies toegestaan:
- Maatschappelijke voorzieningen;
- Zakelijke dienstverlening / kantoorfuncties;
- Horeca t/m categorie 1 van de Staat van Horeca activiteiten. Daaronder vallen o.a.:
• Lunchroom / Koffiehuis / IJssalon / Broodjeszaak / Croissanterie / Patisserie / Crêperie
• Restaurant / Bistro / Poffertjeszaak / Pannenkoekenhuis etc.
• Pizzeria’s / Afhaalrestaurants.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel D en is geldig tot en met 6 november 2025.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 3.460,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn nader te bepalen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar. De unit wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 3,460 per month
Service charges
No service charges known
Listed since
6+ months
Status
Under offer
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1998

Surface areas

Area
245 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Air conditioning, built-in fittings, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
D

Surroundings

Location
Shopping center
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, subway station in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in less than 500 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Stadserf 62

€ 3,460 p/mo.