Boeingavenue 275 1119 PD Schiphol-Rijk

€ 130 /m²/year

Description

Het totale complex omvat ca. 6.300 m², waarvan momenteel ca. 2.128 m² beschikbaar is, voorzien van een luxe, eigen entreepartij. StarParc ligt in het kantorengebied RichPort Park Schiphol-Rijk, een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. Het parkachtige middengebied verbindt dit bouwdeel (waarin onder andere het hoofdkantoor van Renault/Dacia is gevestigd) met het tegenoverliggende bouwdeel. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant.

Ligging/bereikbaarheid
Het kantorengebied ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de nieuwe N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar RichPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op de website connexxion.nl. Naar verwachting zal in 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van RichPort Park Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Nadere informatie treft u aan op de website vervoerregio.nl

Vloeroppervlak
Momenteel is ca. 2.128 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld als volgt:
begane grond: ca. 69 m²;
2e verdieping; ca. 1.279 m² met eigen entree op de begane grond;
3e verdieping; ca. 780 m².

Parkeren
Bij de beschikbare kantoorruimte behoren 38 parkeerplaatsen, waarvan 8 parkeerplaatsen zijn gelegen op het voor het gebouw gelegen parkeerterrein en de overige plaatsen in de ondergrondse parkeergarage.
Daarnaast zijn aan de Boeingavenue aan de voorzijde van het gebouw nog algemene (openbare) parkeerplaatsen aanwezig.

Opleveringsniveau

Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder ¬meer voorzien van:
* zeer representatieve eigen entree;
* intercominstallatie;
* lift;
* topkoeling;
* te openen ramen;
* vloerbedekking.

Het gebouw beschikt over energielabel D.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 130,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 600,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW op basis van voorschot met jaarlijkse nacalculatie.

Aanvaarding
Per direct.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 130 per square meter per year
First rental price
€ 135 per square meter per year
Service charges
No service charges known
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Construction period
1981-1990

Surface areas

Area
2,128 m²

Layout

Number of floors
4 floors

Energy

Energy label
D 1.40

BT Makelaars

Available today from 9:00
Call 020-3166166

CBRE B.V.

Call 020-6262691

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.