Boeingavenue 241-251 1119 PD Schiphol-Rijk

€ 130 /m²/year

Description

Een stoer ogend kantorencomplex op StarParc Business Center, gelegen op Schiphol-Rijk. Dit specifieke deel bestaat uit totaal ca. 6.260 m², waarin 3 verschillende entreepartijen én 3 eigen parkeerterreinen zijn ondergebracht. Medegebruik van een aanwezig bedrijfsrestaurant is bespreekbaar. Het parkachtige middengebied verbindt dit bouwdeel met het tegenoverliggende bouwdeel waarin onder andere het hoofdkantoor van Renault/Dacia is gevestigd. StarParc ligt in het kantorengebied Schiphol-Rijk, een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. In RichPort Park Schiphol-Rijk bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant.

Ligging/bereikbaarheid
Het kantorengebied ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de nieuwe N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar RichPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op de website conneXXion.nl. Naar verwachting zal eind 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van RichPort Park Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Nadere informatie treft u aan op de website vervoerregio.nl.

Vloeroppervlak
Momenteel is ca. 4.799 m² kantoorruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:

begane grond
ca. 675 m² (midden)
ca. 640 m² (rechts)
ca. 1.315 m² totaal

1e verdieping
ca. 758 m² (links)
ca. 910 m² (midden)
ca. 535 m² (rechts)
ca. 2.203 m² totaal

2e verdieping
ca. 1.281 m² (geheel)

Het gebouw bestaat uit 3 bouwdelen, die op een aantal punten met elkaar zijn verbonden zijn en met drie separate entreepartijen. Door een combinatie van verticale en/of horizontale oppervlakten kunnen grotere aaneengesloten oppervlakten worden aangeboden.

Parkeren
Het gebouw beschikt over 158 eigen parkeerplaatsen verdeeld over ondergrondse parkeergarage, de drie parkeerterreinen aan de voorzijde en aan de achterzijde van het gebouw op het middengebied.
Het parkeerdek zal worden voorzien van een laadpaal ten behoeve van elektrische auto's. Op het dek kunnen ook bezoekers van de huurders parkeren.
Aan huurders worden parkeerplaatsen ter beschikking gesteld op basis van een zeer riante parkeernorm, te weten 1 parkeerplaats per ca. 30 m² gehuurde kantoorruimte.
Daarnaast zijn aan de Boeingavenue aan de voorzijde van het gebouw nog algemene (openbare) parkeerplaatsen aanwezig.

Opleveringsniveau
De staat van oplevering van de gehuurde kantoorruimte zal in overleg met huurder geschieden. De kantoren zijn momenteel deels casco, deels voorzien van een indeling. De lifthallen en sanitaire voorzieningen worden geüpgraded zodat een moderne, frisse uitstraling ontstaat.

Het gebouw beschikt over energielabel E.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 130,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 600,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW op basis van voorschot met nacalculatie inclusief elektraverbruik in de gehuurde ruimte.

Aanvaarding
Per direct.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrij-blijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 130 per square meter per year
First rental price
€ 110 per square meter per year
Service charges
No service charges known
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Construction period
1981-1990

Surface areas

Area
4,799 m² (units from 535 m²)

Layout

Number of floors
4 floors

Energy

Energy label
E 1.54

CBRE B.V.

Call 020-6262691

BT Makelaars

Available today from 9:00
Call 020-3166166

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.