Beechavenue 30-50 1119 PV Schiphol-Rijk

€ 145 /m²/year

Description

Na aankoop van gebouw Magnus House in 2020 heeft de nieuwe eigenaar Magnus Group in 2020/2021 het pand van ”top-tot-teen” gerenoveerd en gemoderniseerd. Het gebouw van in totaal ca. 3.765 m² heeft een strakke, moderne centrale entreehal met zitjes waarvan de huurders (en hun gasten) gebruik kunnen maken.
De kantoorruimte is voorzien van nieuwe plafonds met led verlichting met bewegingssensoren en uiterst moderne sanitaire voorzieningen. De overige huurderswensen kunnen ook door verhuurder worden uitgevoerd; de interne inrichting met bijvoorbeeld wanden, vloerbedekking, keuken en andere zaken kunnen voor de huurder niet alleen worden uitgewerkt op tekening, maar ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Een turn-key oplevering pur-sang!

Het gebouw ligt in RichPort Park Schiphol-Rijk, een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende groenvoorzieningen. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol.

Ligging / bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt in de directe nabijheid van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam en de Provinciale weg N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar AirPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op connexxion.nl.

Eind 2021zal een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Dit zogenaamde “Knooppunt Zuid” ligt op een steenworp afstand van de kantoren. Na realisatie zal er ongeveer iedere 2 minuten een bus stoppen op Knooppunt Zuid, van waaruit via autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. Nadere informatie treft u aan op vervoerregio.nl

Vloeroppervlak
Totaal ca. 3.765 m² kantoorruimte waarvan na de renovatie alweer een deel is verhuurd. Momenteel is nog beschikbaar:
1e verdieping : ca. 440 m² (rechter vleugel).
3e verdieping : ca. 278 m² (linker vleugel).
4e verdieping : ca. 450 m² (rechter vleugel).

Parkeren
Voor de aangeboden kantoorruimte zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (verdeeld over de parkeergarage en het parkeerdek) op basis van een parkeernorm van 1 plaats per circa 40 m² gehuurde kantoorruimte. Bij de entree van het gebouw zijn gereserveerde plaatsen voor de bezoekers van de huurders aanwezig.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* zeer representatieve entree met natuurstenen vloer, diverse zitjes en beplanting;
* doucheruimte op de begane grond;
* twee ruime liften;
* nieuwe systeemplafonds met ledverlichting en bewegingssensoren;
* mechanische ventilatie met topkoeling;
* nieuwe moderne sanitaire voorzieningen per verdieping;
* te openen ramen;
* toegangscontrolesysteem.

Het opleveringsniveau van de kantoorruimte kan geheel naar wens van huurder worden ingevuld. De interne inrichting met bijvoorbeeld wanden, vloerbedekking, keuken en andere zaken kunnen voor de huurder niet alleen worden uitgewerkt op tekening, maar ook door verhuurder worden uitgevoerd.

Op dit moment heeft het pand energielabel B, na afronding van de renovatie is het streven om energielabel A te verkrijgen.
Het gebouw is voorzien van glasvezel.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 145,-- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.
De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 950,-- per plaats per jaar exclusief BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 40,-- per m² jaar exclusief BTW te vermeerderen met BTW op basis van een voorschotbedrag met jaarlijkse nacalculatie

Aanvaarding
Op korte termijn.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 145 per square meter per year
Service charges
No service charges known
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Construction period
2001-2010

Surface areas

Area
1,168 m² (units from 280 m²)

Layout

Number of floors
5 floors

Energy

Energy label
B

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.