Beechavenue 102-120 1119 PP Schiphol-Rijk

€ 130 /m²/year

Description

Ca. 2.085 m² kantoorruimte in units vanaf ca. 200 m² in een kantoorgebouw op een zichtlocatie aan de N196. Het gebouw is voorzien van twee liften, topkoeling en een gezamenlijke ruime parkeergarage. De kantoorruimte wordt opgeleverd met nieuw systeemplafond met ledverlichting. Een turn-key oplevering behoort tot de mogelijkheden.

RichPort Park Schiphol-Rijk is een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende groenvoorzieningen. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Tevens heeft het bedrijf CompaNanny een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl).
Het park heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van diverse faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement in opdracht van de coöperatie verzorgd.

Ligging/bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar RichPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op connexxion.nl.

Naar verwachting zal eind 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Dit zogenaamde “Knooppunt Zuid” ligt op een steenworp afstand van de kantoren. Na realisatie zal er ongeveer iedere 2 minuten een bus stoppen op Knooppunt Zuid, van waaruit via autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. Nadere informatie treft u aan op vervoerregio.nl.

Vloeroppervlak
Het gebouw omvat totaal ca. 2.309 m², waarvan momenteel beschikbaar zijn voor verhuur:

begane grond : ca. 208 m² (unit 0.2);
1e verdieping : ca. 472 m² (unit 1.1);
2e verdieping : ca. 254 m² (unit 2.2, deelverhuur per halve vloer is mogelijk);
3e verdieping : ca. 496 m² (unit 3.1);
4e verdieping : ca. 413 m² (unit 4.1).

Parkeren
Voor de aangeboden kantoorruimte zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (verdeeld over de parkeergarage en het parkeerdek, in beide gevallen afgesloten door middel van een slagboom) op basis van een parkeernorm van 1 plaats per circa 40 m² gehuurde kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* ruime entree met vide;
* twee liften;
* te openen ramen
* systeemplafonds met ledverlichtingsarmaturen;
* mechanische ventilatie met topkoeling;
* twee sanitaire groepen per verdieping.

Het pand is voorzien van energielabel B.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 130,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 950,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.?

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Afrekening geschiedt jaarlijks op basis van de werkelijk gemaakte kosten.

Aanvaarding
Op korte termijn.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 130 per square meter per year
Service charges
No service charges known
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Construction period
2001-2010

Surface areas

Area
1,655 m² (units from 208 m²)

Layout

Number of floors
4 floors

Energy

Energy label
B

BT Makelaars

Available today from 9:00
Call 020-3166166

Huurdersland

Call 020-7712683

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.