Spoorlaan 390-396 5038 CD Tilburg

Rental price on request

Description

SPOORLAAN 390-396 TILBURG – Kantoorgebouw Pand|390

Het kantoorgebouw Pand|390 ligt in het hart van de stad, op een prominente zichtlocatie aan de Spoorlaan, met een uniek uitzicht op Tilburg Centraal Station en de Spoorzone. De Spoorlaan kenmerkt zich als de toegangspoort tot het bruisende stadscentrum van Tilburg, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Pand|390 wordt vanaf medio 2021 volledig gerenoveerd en verduurzaamd. De gebouwgebonden installaties worden vernieuwd en de kantoorvloeren worden in casco staat gerenoveerd. Na oplevering zal het kantoorgebouw beschikken over een energielabel A.

Het kantoorgebouw biedt unieke werk- en ontmoetingsplekken voor alle soorten bedrijven, zowel klein als groot. De kantoorruimte is flexibel in te delen wat, in combinatie met de aanwezige gemeenschappelijk faciliteiten, huurders optimale flexibiliteit en mogelijkheid tot groei biedt. Kortom, Pand|390 is een toekomstbestendig en hoogwaardig kantoorgebouw op een toplocatie!

BEREIKBAARHEID

Eigen vervoer:
Pand|390 is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De Spoorlaan vormt een belangrijke ontsluitingsroute van en naar de Tilburgse binnenstad. Vanaf het kantoorgebouw zijn de snelwegen A58 en A65 via de Ringbaan binnen 5 autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer:
Pand|390 ligt recht tegenover Tilburg Centraal Station en heeft dus een uitstekende bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer. Aan de Zuidzijde van het station bevindt zich een beveiligde fietsenstalling (met een capaciteit voor ca. 3.500 fietsen) en daarnaast zullen in de directe omgeving van het gebouw elektrische deelauto’s beschikbaar worden gesteld.

Parkeren:
Bij de beschikbare kantoorruimte worden ca. 93 parkeerplaatsen beschikbaar gesteld, die naar rato van het gehuurde metrage worden verdeeld. De parkeernorm is ca. 1:29 m² v.v.o. kantoorruimte.
Van de beschikbare parkeerplaatsen liggen 40 plaatsen op maaiveld-niveau en de overige 53 parkeerplaatsen liggen op het parkeerdek en in de parkeergarage. Verhuurder zal een nader te bepalen aantal elektrische oplaadpunten realiseren voor algemeen gebruik.

FACILITEITEN & BESCHIKBARE RUIMTEN

Faciliteiten:
Op de begane grond van Pand|390 wordt een representatieve entree gecreëerd met een ontmoetingsruimte/lounge en een uitnodigende look & feel. Verhuurder is voornemens om gedeelde faciliteiten toe te voegen binnen het gebouw, waarbij rekening wordt gehouden met de werkelijke wensen en eisen vanuit toekomstige huurders en hun medewerkers.

Beschikbare kantoorruimten:
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 3.441 m². Voor verhuur komt per ca. Q1 2022 ca. 2.728,55 m² v.v.o. kantoorruimte en ca. 832,24 m² v.v.o. bedrijfsruimte beschikbaar, verdeeld als volgt:

- Kelderruimte: ca. 832,24 m² v.v.o. bedrijfsruimte
- Begane grond: ca. 580,55 m² v.v.o. kantoorruimte
- 1e verdieping: ca. 716 m² v.v.o. kantoorruimte
- 2e verdieping: ca. 716 m² v.v.o. kantoorruimte
- 3e verdieping: ca. 716 m² v.v.o. kantoorruimte

Deelverhuur van een verdieping behoort tevens tot de mogelijkheden.

Het definitieve metrage zal worden vastgesteld middels een nieuwe NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

HUURUITGANGSPUNTEN

OPLEVERINGSNIVEAU
In basis wordt de kantoorruimte in casco gerenoveerde staat met een hoogwaardig opleveringsniveau opgeleverd. Een oplevering op maat behoort echter ook tot de mogelijkheden.

ENERGIELABEL
Het gebouw zal na renovatie beschikken over een energielabel A.

AANVAARDINGSTERMIJN
In overleg. De verbouwingswerkzaamheden worden naar verwachting opgeleverd in Q1 2022.

HUURTERMIJN
In overleg, afhankelijk van de overige voorwaarden en condities.

HUURPRIJS
Nader overeen te komen.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op de bovengenoemde huurprijzen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

HUUROVEREENKOMST
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

BANKGARANTIE
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Service charges
No service charges known
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1967

Surface areas

Area
2,729 m² (units from 100 m²)

Layout

Number of floors
5 floors

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Office park and town center

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.