• Rented

Bouwerij 97 B 1185 XW Amstelveen

€ 1,050 p/mo.

Rental history

Listed since
October 12, 2021
Date of rental
October 14, 2021
Term
2 days

Description

Op het BEDRIJVENTERREIN LEGMEER in Amstelveen wordt momenteel TE HUUR aangeboden een REPRESENTATIEVE, ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE ter grootte van ca. 90 m². In de directe omgeving bevinden zich vele grote bedrijven, waaronder de hoofdkantoren van New York Pizza en Canon, alsmede vele kleinere, lokale ondernemers.

Beschikbare kantoorruimte:
Verdieping: Oppervlakte (ca.): Prijs p/m (excl. servicekosten):
Begane grond 90 m² € 1.050,-

Voorzieningen/ installaties:
De beschikbare kantoorruimte is onder meer voorzien van:
- Eigen (afsluitbare) toiletruimte;
- Betegelde vloer;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Te openen ramen, voorzien van dubbel glas;
- Databekabeling met eigen ISRA-punt;
- Inbouwpakket met spreekkamers/kantoren;
- Centrale verwarming middels radiatoren;
- Eigen ingang, gelegen aan de “Langs de Werf”-straatkant;
- 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Bestemming:
De vigerende bestemming heeft overeenkomstig het bestemmingsplan Amstelveen Zuid-West 2014 ter plaatse de aanduiding: "Gemengd 4" en is derhalve geschikt voor onder meer: kantoor, cultuur en ontspanning en maatschappelijke voorzieningen.

Voor de laatste informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening of neemt u contact op met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam Schiphol Airport en Bloemenveiling Aalsmeer en is onder meer ontsloten door de Rijksweg Amsterdam-Utrecht (A2), Amsterdam-Den Haag (A4), Amsterdam-Haarlem (A9) en de ringweg Amsterdam (A10).

Komt u met het Openbaar Vervoer?
De bushalte “Zagerij” is circa op 5 minuten lopen gelegen van het object. Vanuit hier bent u met GVB-buslijn 55 in ca. 20 minuten op NS-station Amsterdam Zuid, gelegen op de Zuidas. Vanuit hier heeft u uitstekende verbindingsmogelijkheden naar het centrum van Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland.

Parkeergelegenheid:
Twee eigen, vaste parkeerplaatsen direct voor het pand. Vrij parkeren op de openbare weg in de omgeving.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen, korte huurtermijnen bespreekbaar.

Opzegtermijn:
In overleg.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
€ 100,- per maand te vermeerderen met BTW als te verrekenen voorschot ten behoeve van stook- en nutskosten (incl. vastrecht). De kosten voor telecommunicatie/internet, schoonmaak van de eigen ruimte etc. komen voor rekening en risico van Huurder.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt bij aanvang van de huur opgeleverd en door de huurder aanvaard in de staat waarin het zich dan bevindt. Alle in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen, welke niet tot het casco behoren, worden “om niet” door huurder overgenomen.

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: A (weinig besparingsmogelijkheden).

Bouwjaar:
Omstreeks 1982.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,050 per month
Service charges
€ 100 per month (21% VAT applies)
Listed since
October 12, 2021
Status
Rented

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1982

Surface areas

Area
90 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Built-in fittings, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, heating and room layout

Energy

Energy label
A 1.05

Surroundings

Location
Business park and office park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, subway station in 500 m to 1000 m, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more, motorway exit in 2000 m to 3000 m and Tram stop in 500 m to 1000 m
Local facilities
Bank in 500 m to 1000 m, recreation in 500 m to 1000 m, restaurant in less than 500 m and retail outlet in less than 500 m

Involved real estate agent

NVM real estate agent

Brockhoff Bedrijfsmakelaars

Call 020-5437373

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.