• Rented

Einsteinweg 49 A 3404 LJ IJsselstein

€ 895 p/mo.

Rental history

Listed since
April 23, 2021
Date of rental
November 1, 2021
Term
6 months

Description

TE HUUR
Kantoor-/showroomruimte
Einsteinweg 49A
3404 LJ IJSSELSTEIN

Op het bedrijventerrein “De Corridor” gelegen hoekunit op de verdieping (bouwjaar 2007), welke onderdeel vormt van een complex met kleinschalige bedrijfsunits en een gezamenlijk afgesloten binnenterrein.

Het complex is gelegen nabij de Provinciale weg N210 (Barronieweg) op enkele minuten van de afslag A2 en ten zuiden van het centrum van IJsselstein. De sneltramhalte IJsselstein bevindt zich op bijna 10 minuten loopafstand.

Bedrijventerrein “De Corridor” is direct aan de woonwijk Zenderpark gelegen en kenmerkt zich door moderne bebouwing met een representatieve uitstraling. Het terrein heeft een zogenaamd C-profiel (arbeidsextensief) voor lichte en kleinschalige bedrijvigheid en enkele woon-/werkeenheden. Ter plaatse zijn ook kantoren en opleidingscentra mogelijk. Het bedrijventerrein is bruto circa 10,5 hectare groot.

Op het bedrijventerrein zijn diverse regionaal opererende bedrijven zoals Kia Wolters, Stigho electro, Vogelaar verzenders en Centric gehuisvest. De begane grond van de unit is in gebruik bij eigenaresse. Op basis van NEN2580 is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte beschikbaar:

Einsteinweg 49A
• circa 98 m² kantoor/showroomruimte op de verdieping

Omschrijving kantoor-/showroomruimte

Via de ruime en lichte entree op de begane grond is de ruimte bereikbaar via een hardhouten trap. De verdieping beschikt over veel daglichttoetreding middels deels te openen vensters. Er is 1 kamer afgescheiden middels systeemscheidingswanden. Achter een scheidingswand bevinden zich een pantry en een afgescheiden toiletruimte. Het geheel is voorzien van airconditioning en mechanische afzuiging. De vrije hoogte onder het systeemplafond bedraag circa 2,6 meter.

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met tenminste de navolgende voorzieningen:

Voorzieningen
• systeemplafond met inbouw TL-verlichting of spots, noodverlichting
• Mitsubishi en MaxiCool airconditioning
• spuitwerk op de wanden
• draai-/kiepramen
• radiatoren v.v. thermostaatventielen
• hardhouten trap
• vinyllaminaat vloerbedekking
• zonwering middels jalouziën
• patchkast en databekabeling
• pantry v.v. boven- en onderkasten, close-in boiler, vaatwasser en koelkast
• toiletruimte.

Algemene informatie object

Parkeren
2 gereserveerde parkeerplaatsen op afgesloten binnen terrein, alsmede openbaar parkeren langs de Einsteinweg.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Zenderpark (vastgesteld 26-6-2012) heeft de locatie de bestemming bedrijventerrein. Ter plaatse mogen bedrijven uit de milieucategorieën 1 en 2 worden gevestigd.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 895,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de leveringen van gas, water en elektra rechtstreeks voldoet en tenminste jaarlijks aantoonbaar onderhoud en controle van alle installaties uitvoert, is geen voorschot servicekosten verschuldigd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 3 jaar met aansluitende perioden.

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015.

Aanvaarding
Per 1 oktober 2021

Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail:
Tel: 088 makelaar (088 6253522)

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek Zakelijk BV niet toegestaan.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 895 per month
First rental price
€ 995 per month
Service charges
No service charges known
Listed since
April 23, 2021
Status
Rented

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
2007

Surface areas

Area
98 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Air conditioning, mechanical ventilation, built-in fittings, elevators, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
Not available

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.