• Rented

Barbarakruid 22 3068 SB Rotterdam

€ 650 p/mo.

Rental history

Listed since
October 2, 2019
Date of rental
July 22, 2020
Term
9½ month

Description

BEHANDEL EN TRAININGSRUIMTE BESCHIKBAAR IN SQUASHCENTRUM SPORT 010. BENT U FYSIOTHERAPEUT, PERSONAL TRAINER OF SPORTGERELATEERD INSTRUCTEUR DAN ZOUDEN WIJ U GRAAG RONDLEIDEN IN DIT SPORTCENTRUM.
U KAN EVENTUEEL GEBRUIK MAKEN VAN DE SQUASBANEN, KLEEDRUIMTES, DOUCHES EN GEZELLIGE BAR.

Object: Diverse behandel / training ruimtes in squashcentrum "Sport 010". De ruimtes zijn zowel via de algemene entree alsook via een eigen entree bereikbaar. De eigenaar denkt graag mee over het elkaar aanvullen. Sport 010 heeft naast een groot aantal squashbanen ook een sportieve gezellige bar met brede openingstijden.

Begane grond: Hier zijn twee voormalige squashbanen beschikbaar welke ideaal zijn voor een personal trainer of groepslessen, in overleg met verhuurder, deze zijn tegen een gereduceerd tarief per uur te huren.

Eerste verdieping:
Het betreft hier een ruimte waar voorheen sport-fysiotherapie heeft plaatsgevonden. De apparatuur blijft achter / is over te nemen. Er is een eigen toilet, douche en opslag. Deze ruimte is uitsluitend per trap bereikbaar.
Totaal ca. 85m2
Huur bedraagt € 650 p/m excl 21% BTW

Parkeervoorziening: gratis, deels op eigen terrein alsook in de omgeving

Locatie/bereikbaarheid: het sportcomplex is gesitueerd in de wijk Rotterdam Ommoord
- 1 minuut vanaf de afrit Alexander A20;
- bus en metro op loopafstand

Opleveringsniveau: het squashcentrum is met gelegen op de begane grond. Hier zijn diverse kleedkamers, douches, bar etc aanwezig. Er is een centrale entree en tevens een apparte entree voor de ruimtes welke worden aangeboden.

- squashbanen zijn verwarmd en geventileerd
- eerste verdieping is voorzien van airconditioning
- gladde vloeren
- systeemplafonds met verlichting
- diverse toiletten
- kleedkamers
- inventaris ter overname

Aanvaarding: per direct

IN de ruimtes zijn inbegrepen :
- gas-, water- en elektriciteitsverbruik, incl. vastrecht voor zover sprake is van normaal verbruik;
- onderhoud en periodieke controle van KWO- en luchtbehandelings-, alarm en brandmeldinstallaties;
- schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, periodieke glasbewassing algemene ruimte binnenzijde, periodieke glasbewassing buitenzijde;
- onderhoud terrein;
- vervangen van lampen in de gemeenschappelijke ruimten;

Huurprijsaanpassing: De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 2 jaar, aangevuld met 2 optiejaren. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Barbarakruid 22 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 650 per month
Service charges
No service charges known
Listed since
October 2, 2019
Status
Rented
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Office building
Alternative use(s)
Tourism & leisure
Building type
Resale property
Year of construction
1971

Surface areas

Area
85 m²
Plot size
1,005 m² (units from 85 m²)

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Air conditioning, mechanical ventilation, built-in fittings, windows can be opened, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
In residential district
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, subway station in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 1000 m to 1500 m and motorway exit in 500 m to 1000 m
Local facilities
Bank in less than 500 m, recreation in 1000 m to 1500 m, restaurant in less than 500 m and retail outlet in less than 500 m
Involved real estate agent

NVM real estate agent

Van Herk Bedrijfsmakelaars

Call 010-4147600

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.