• Sold

Dorpsstraat 2 naast 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 399,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 24, 2020
Date of sale
April 20, 2021
Term
4½ month

Description

Op een markante plek aan de rand van de oorspronkelijke dorpskern gelegen nagenoeg vrijstaand gebouw met grote dubbele garage/atelier op een perceel eigen grond van 250 ca. m² welk als kantoor- en winkelruimte is gebruik is geweest. Maar ook kansen biedt als een woning of 2 appartementen. Want de benodigde vloeroppervlakte is er wel. Deze bedraagt zelfs 197 m². Dit is incl. het souterrain. In de aparte achtergelegen dubbele garage van ca. 50 m² kan je prima een atelier vestigen, auto’s plaatsen of als werkruimte inrichten. Op de eigen grond kunnen (de wettelijk verplichte) 2 parkeerplaatsen worden ingericht. Kom zelf kijken en ontdek de mogelijkheden.

De naastgelegen villa met bijgebouwen wordt separaat aangeboden. E.e.a. op basis van de wensen van de kopers van dit villa object en het bovenstaande kantoor- en winkelruimte met achter gelegen dubbele garage object, kan het geheel kadastraal worden gesplitst. Een andere indeling is dus bespreekbaar.

Indeling begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de verdieping, kantoor- en winkelruimte met toilet, eenvoudige pantry en trap naar het souterrain. Deur naar de lager gelegen dubbele garage.

Verdieping:
Hal met toilet, kantoorruimte met diverse dakramen en airco, eenvoudige pantry. Vanuit deze verdieping is er toegang middels een vlizotrap naar de zolderruimte.

Souterrain:
Het souterrain is één open ruimte en geheel betegeld. Uiteraard is deze ruimte op stahoogte.

Bijzonderheden:
Het geheel kan mogelijkerwijs nog opnieuw/anders kadastraal uitgemeten worden, zulks afhankelijk van de keuze aangaande de achter gelegen dubbele garage en perceel indeling. Er is eerst sprake van een onvoorwaardelijke koop indien beide objecten, villa én bedrijfspand, definitief volgens de voorwaarden van de verkoper zijn verkocht.

Afmetingen:
Begane grond : 71 m²
Verdieping : 55 m²
Souterrain : 71 m²
Dubbele garage : 50 m²

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Nieuwerkerk aan den IJssel
Sectie : A
Nummer : 6.609
Grootte : ca. 250 m²

Gebruiksoppervlakte bedrijfspand:
Kantoorruimte
Gebruiksoppervlakte : 197 m²
Gebruiksoppervlakte garage : 50 m²
Gebouw gebonden buitenruimte : 8 m²

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is de makelaar van de verkoper. Neem uw eigen NVM-makelaar mee, voor goed advies bij de aankoop van uw nieuwe bedrijfspand (of wellicht uw toekomstige woning!)

Oplevering in overleg. Kan spoedig.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 399,000 kosten koper
Service charges
No service charges known
Listed since
November 24, 2020
Status
Sold
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1937

Surface areas

Area
197 m²
Plot size
250 m²

Layout

Number of floors
3 floors
Facilities
Air conditioning, built-in fittings and windows can be opened

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Town center
Accessibility
Dutch Railways Intercity station in 500 m to 1000 m and motorway exit in 500 m to 1000 m

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.