• Sold

Volume 109 1446 WH Purmerend

€ 199,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 7, 2018
Date of sale
February 12, 2021
Term
35 months

Description

Uitstekend beleggingspand te koop aan de Volume in Purmerend. Deze bedrijfsruimte is voor veel doeleinden geschikt: bedrijfsruimte, kantoorruimte, distributie, opslag, kortom een multifunctioneel bedrijfspand op een uitstekende locatie op de Baanstee.

Bedrijfspand bestaat uit 2 bouwlagen. De totale oppervlakte van het pand is 237m2 (BVO), beide etages hebben een oppervlakte van 118m2.

Het bedrijfspand is volledig voorzien van bekabeling, waaronder elektra, internet en TV. In elke ruimte zijn speciale goten voor het internet en de elektra. De wanden en kozijnen aan de binnenzijde zijn opnieuw gewit. Ook zijn alle TL armaturen verwijderd, hiervoor in de plaats zijn energie zuinige LED panelen geplaatst (6000K wit licht), deze zijn dus nog nieuw.

Parkeren kan voor de deur, op eigen terrein. Voor de deur zijn 3 tot 4 prive parkeerplekken.

Er is een Vereniging van Eigenaren voor het onderhoud van het dak, de bestrating aan de voorzijde en de opstalverzekering. De bijdrage bedraagt op dit moment €900,- op jaarbasis.

Bij binnenkomst in het bedrijfspand komt u direct in de hal. Via de hal kan zowel beneden als de bovenverdieping worden betreden. De verdieping is bereikbaar middels een fraaie eiken houten trap. Aan de rechterzijde een spreekkamer/vergaderruimte en aan de andere zijde het grotere gedeelte waar u ook de keuken, sanitaire voorzieningen en separate kantoorruimtes zijn.

Begane grond bedrijfspand:
De begane grond heeft verschillende aparte ruimtes. Een kleinere vergaderruimte welk kan worden betreden via de hal, een grote open ruimte en een aparte kantoorruimte.

1e etage bedrijfspand:
Via de houten trap in de hal op de begane grond komt u terecht op de 1e etage. De eerste etage heeft een ruime open kantoorruimte, een aparte kantoorruimte, een open ruimte met keuken en ook een aparte WC en douche ruimte.

Locatie en omgeving bedrijfspand:
De locatie is zeer toegankelijk voor vrachtverkeer of het openbaar vervoer. Het busstation is op 5 loopminuten gelegen. Vanaf Amsterdam en Hoorn is het ongeveer 20 tot max. 30 minuten rijden en is gemakkelijk bereikbaar via de A7 en N-247. Ook Edam en Volendam zijn in de nabijheid gelegen. Verder zit u op 1 minuut loop afstand van het Purmer bos waar u rustig een wandeling kunt maken in de pauze.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 199,000 kosten koper
Original asking price
€ 235,000 kosten koper
Service charges
No service charges known
Listed since
March 7, 2018
Status
Sold
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1999

Surface areas

Area
212 m²

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Air conditioning, built-in fittings, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 4000 m to 5000 m and motorway exit in 4000 m to 5000 m
Involved real estate agent

NVM real estate agent

nemassdeboer

Call 0299 200999

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.