• Sold

Herteweide 5 5467 LG Veghel

€ 725,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 11, 2021
Date of sale
June 20, 2022
Term
7 months

Description

UNIEKE COMBINATIE van PRAKTIJKRUIMTE/KANTOORRUIMTE, een riant HALFVRIJSTAAND GESCHAKELD WOONHUIS met zéér ruime parkeerplaatsen en carport (aan de achterzijde)

Het gebruiksoppervlak van de praktijk-/ kantoorruimte bedraagt ca. 185m² is verdeeld over de begane grond en de verdieping, waardoor verschillend gebruik in het gebouw en eventueel een mix van werk en hobby mogelijk is.

BIJZONDERHEDEN
• Bedrijfsoppervlak ca. 187 m², gebouwgebonden buitenruimte (carport) 20 m², inhoud bedrijfsruimte 653 m³.
• Woning: Woonoppervlak ca 148 m², gebouwgebonden buitenruimte (veranda) 22 m², inhoud woonhuis ca. 536 m³.
• Perceel 717 m²
• Energielabel A (bedrijfsruimte, woning volgt)
• 33 Zonnepanelen maken dit huis uitermate duurzaam

INDELING BEDRIJFSRUIMTE (praktijk / kantoor aan huis / hobby)
Entree met receptie en tochtsluis. Vervolgens een ruime ontvangsthal met loketfunctie en de toegang naar de wachtruimte, de trapopgang en toegang tot de verschillende praktijkruimtes. Eén praktijkruimte met schuifpui naar de tuin en een badkamer met douche. De ruimtes zijn divers in afmeting en uitvoering. Op de verdieping bevinden zich een badkamer, twee kamers en een pantry.
Van het woonhuis is de praktijk makkelijk te bereiken via de bijkeuken en het overdekte terras.

INDELING WOONHUIS
BEGANE GROND:
Ruime HAL/ENTREE met vide, toilet en trapopgang. De royale WOONKAMER krijgt door de schuifpui veel daglicht binnen. Via de tussenruimte (momenteel in gebruik als WERKPLEK) kunnen de eetkamer en keuken worden bereikt. De EETKAMER is riant en biedt voldoende plaats aan een grote eettafel voor de hele familie. De KEUKEN kan via een schuifdeur worden afgesloten van de eetkamer. In de keuken bevinden zich schuifdeuren naar de achtertuin en de toegang naar de bijkeuken. De BIJKEUKEN is heeft praktische kastruimte en de buitendeur naar het overdekt terras van waaruit de praktijkruimte kan worden bereikt.

EERSTE VERDIEPING
De OVERLOOP krijgt door de vide lekker veel licht en geeft toegang tot 4 slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. De SLAAPKAMERS zijn speels ingedeeld door de schuintes van het dak waarbij één van de slaapkamers een trap heeft naar een kleine speel-/bergzolderruimte. De BADKAMER is licht en uitgevoerd met ligbad, dubbele wastafel en een douchecabine.

BUITEN
De royale achtertuin met overdekt terras en de beide panden creëren samen een soort binnentuin die is opgezet met meerdere terrassen. In het achterste deel van de tuin bevinden zich bergruimtes, een kweekkas, parkeerplaatsen en de carport met achterom.

ALGEMEEN
Veghel is een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad en telt ruim 37.000 inwoners. Als gemeente om in te wonen, werken, leven en te recreëren is Veghel in alle opzichten compleet. Er zijn in Veghel royale industrieterreinen (meer dan 500 ha), waarop menig bekend bedrijf is gevestigd. Denk hierbij o.a. aan Sligro, Jumbo, Mars en Vanderlande. Door zijn centrale ligging zijn steden als ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Helmond snel bereikbaar. Als woonplek heeft Veghel veel te bieden. Er is ruim geïnvesteerd in het (voortgezet) onderwijs, de gezondheidszorg, sport en recreatie, in een evenwichtige woningbouw en in het ontwikkelen en behouden van de natuur.

LIGGING
Het huis staat aan een ruime toegangsweg naar het centrum met een waterpartij aan de voorzijde. Alle scholen, het wijkwinkelcentrum De Bunders, zorgvoorzieningen, sporthal en het busstation liggen op loopafstand. Ook snelweg A50 is snel te bereiken.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het bedrijfspand heeft een maatschappelijke bestemming. Voor de combinatie wonen/werken hebben de huidige eigenaren toestemming om ook andere beroepen/werkzaamheden uit te oefenen dan puur maatschappelijk. Of er voor nieuwe eigenaren in principe ook dergelijke mogelijkheden zijn kan worden nagevraagd bij de gemeente Meierijstad.
Meierijstad heeft een ruime BIJWOON/MANTELZORGREGELING, dit is hier toegestaan. Ook hierover kan via de gemeente meer informatie worden verkregen.

OVER DEZE VERKOOP
Bezichtigingen, brochures en biedingen
Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een bezichtiging aan! Een bezichtiging kan worden aangevraagd via Funda of via de website, telefoon of whatsapp van de verkopende makelaar.

Meer informatie over biedingen vind je in de digitale brochure die je zelf kunt downloaden op Funda.

De Meetinstructie voor woningen is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 725,000 kosten koper
Service charges
No service charges known
Listed since
November 11, 2021
Status
Sold
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1988

Surface areas

Area
187 m²
Plot size
717 m²

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Mechanical ventilation, windows can be opened, modular ceiling, toilet, pantry and heating
Living space
Present (detached, 148 m²) ; view on funda

Energy

Energy label
A

Surroundings

Location
In residential district
Accessibility
Bus stop in less than 500 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m

Involved real estate agent

NVM real estate agent

Digimakelaars.nl

Call 088-0000400

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.