Strandweg 63 3891 AG Zeewolde

€ 1,395 p/mo.

Description

Hebt u een bedrijf waar u trots op bent? Waar u hard voor hebt gewerkt en wat moet doorgroeien? Dan wilt u ook een representatief onderkomen voor uw bedrijf. Een pand met uitstraling en een pand met karakter.
Dat hebben wij voor u…
De Strandweg 63 in Zeewolde is een kantoorpand direct aan de jachthaven van Zeewolde waar u met trots uw klanten zult ontvangen. Het is voorzien van 5 kantoorruimten, een keukentje, een toiletgroep, een ontvangstruimte, een berging en 1 eigen parkeerplaats. VVO ca. 121 m².
Voor het complex zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen aan de openbare weg en de ligging is bijzonder fraai te noemen; gelegen direct aan de dijk, tussen het strand, het water en het centrum van Zeewolde in.

Omschrijving
De 1e indruk is altijd heel belangrijk en in dit geval is dat goed geregeld. Het betreft een goed onderhouden complex met een nette tuin en schone gemeenschappelijke ruimten. Via een trappetje en de gezamenlijke ingang met het belplateau komt u binnen in het complex “Bord’eau” met op de begane grond het kantoor.
Bij binnenkomst stapt u een keurige ontvangstruimte in met een doorgang naar een klein kantoor en een groot kantoor. Het kleine kantoor is aan de voorzijde van het pand en biedt voldoende ruimte voor een grote werkplek. In het grote kantoor zijn momenteel 4 werkplekken gecreëerd met doorgang naar 2 kantoren aan de voorkant van het pand en een doorgang naar de keuken, toiletten en de vergaderruimte aan de achterzijde van het pand.
Achter het grote kantoor is een keukentje en de toiletten met daarachter een grote vergaderruimte. Deze vergaderruimte is een prachtige plek om te verblijven met een uitzicht op de jachthaven van Zeewolde.

Opvallend is dat het hele kantoor er bijzonder netjes en modern uitziet. U kunt hier, zodra u hier gevestigd bent, meteen verder met werken. De vele raampartijen zorgen voor een prettig werkklimaat en ook voor mooie zichtlijnen over het groen, het water en de boten in de jachthaven.

Tuin
Buiten is een terras waar u heerlijk in het zonnetje kunt genieten van de pauze.

Bijzonderheden
Zoekt u een kantoorruimte waar u zo in kunt, op een goede zichtlocatie?
Een afspraak is zo gemaakt: 036-5223400, we laten u het kantoor graag zien.

Oppervlakte kantoor ca. 121 m²

Huurprijs: € 1.395,- / maand excl. BTW.
Servicekosten € 206,-
Borg € 2.790,-
Huurperiode per 3 jaar, verlengd met 2 jaar.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,395 per month
Service charges
€ 206 per month
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1999

Surface areas

Area
121 m²
Plot size
121 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Built-in fittings, windows can be opened, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
In residential district, shopping center and harbour area
Accessibility
Bus stop in less than 500 m
Local facilities
Bank in less than 500 m, recreation in less than 500 m, restaurant in less than 500 m and retail outlet in less than 500 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Strandweg 63

€ 1,395 p/mo.