Regattaweg 460 9731 NE Groningen

€ 575,000 k.k.

Description

Te koop: prachtige, multifunctionele bedrijfsruimte met een fantastisch uitzicht over het water, de oostelijke havens van Groningen en de stad. Op een goed bereikbare locatie in de wijk Oosterhoogebrug, vlakbij de Ring van Groningen (N46) en de Rijksweg richting Ten Boer, Appingedam, Delfzijl (N360). Verrassend dichtbij centrum en Diepenring. Een nog helemaal ‘blanco’ ruimte in de unieke Tasmantoren werken met een verbluffend vergezicht. Een gebouw vol karakter dat je niet gemakkelijk over het hoofd ziet.

Altijd al een eigen werkplek helemaal zelf willen indelen? Kantoor, praktijk of horeca? Hier kan het!

KENMERKEN

Functie: Kantoor/ Horeca/ Maatschappelijke Dienstverlening
Locatie: Tasmantoren
Ligging: Oosterhoogebrug, de bedrijvige wijk tussen Damsterdiep en Eemskanaal
Oppervlakte: 390 M2 kantoorruimte + 50 M2 kelder
Bouwjaar: 2010
Parkeren: Parkeerplekken op parkeer- dek of garage

LIGGING

De Tasmantoren ligt aan het bedrijvige vaarwater, het ‘kruispunt’ tussen Damsterdiep, oostelijke havens en Eemskanaal. Aan de voet van het gebouw ligt een veel breder water, vlak voor de Nieuwe Oostersluis. Het complex met onder andere 200 bijzondere appartementen en een paar penthouses. De Tasmantoren is 75 meter hoog, één van de hoogste gebouwen van Groningen. Misschien wel het meest opvallende gebouw, dankzij de triomfantelijke ‘boogvorm’ met open ruimte in het midden. Hoofdattractie binnen is het bijna niet te overtreffen uitzicht: het vaarwater, de sluis, woonschepenhaven en werkhavens aan de voorkant; aan de achterkant het landelijke gebied richting Middelbert, Engelbert en Woldmeer.

Je nieuwe werkplek is heel goed te bereiken. De afritten van Ring Groningen-Oost en Rijksweg naar Appingedam-Delfzijl liggen om de hoek. Op nog geen 500 meter is er een bushalte en een Albert Heijn supermarkt; over het Damsterdiep ben je met de auto, de scooter of de fiets heel snel midden in het stadscentrum. Je profiteert mee van de goede voorzieningen van het omliggende, drukbezochte bedrijventerrein.

GEBOUW EN INDELING

De Tasmantoren is gebouwd tussen 2008 en 2010. De stoere, hoge boogvorm bepaalt nadrukkelijk de skyline van de oostelijke kant van Groningen.

Het gebouw heeft 23 verdiepingen met appartementen en penthouses. Aan de zijkant zitten een aantal kantoorruimtes, met een eigen ingang aan die kant van het gebouw.

De ruimte die nu te koop is ligt op het zuidwesten - een heel lichte en fijne plek om te werken dus. Je bereikt de ruimte via de entree, met eerst rechts een lange en rechthoekige ruimte van 78 M2, daarna aan de linkerkant nog eens twee soortgelijke ruimtes en ten slotte de ruimte waar het om gaat van ca. 170 M2. Daarnaast is er een verdieping lager de kelder te vinden van ca. 50 M2. In totaal is er dus 440 M2 beschikbaar.

Parkeren is mogelijk op het naastgelegen parkeerdek of de ondergelegen parkeergarage. Naargelang de behoefte zijn er parkeerplaatsen bij te kopen.

FUNCTIES

In deze open, zelf nog helemaal in te delen ruimte in de Tasmantoren kun je een aantal toepassingen bedenken. Het Bestemmingsplan maakt veel verschillende functies mogelijk, namelijk:

- Kantoorfunctie
- Horecabedrijf in de categorieën horeca -1, horeca -2 en horeca -3
- Maatschappelijke dienstverlening

Zie je jezelf al zitten op je nieuwe werkplek, achter je bureau, zo nu en dan turend over het water naar de vrachtschepen en plezierbootjes die langs komen varen, op weg naar het Zuiden, of naar Friesland en de Waddenzee? Tussen de middag kun je even buiten ontspannen, in de groene tuin achter de Tasmantoren. Met - alweer - uitzicht op water en wolkenluchten.

OPLEVERNIVEAU

De ruimte wordt casco opgeleverd. Heb je behoefte aan een hoger opleverniveau of andere persoonlijke wensen, dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Let op: wonen wordt niet toegestaan door de VvE.
Vraagprijs exclusief BTW.

Vragen? Of meteen een keer rondkijken?

Neem dan contact op met DeenKoopmans.
Telefoon 085 130 82 99

We vertellen u graag wat meer over dit unieke pand vol karakter, op een voortreffelijke locatie in Groningen.

Nog beter: regel snel een bezichtiging - om met eigen ogen te oordelen over sfeer, uitstraling, omgeving, kansen en mogelijkheden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 575,000 kosten koper
Service charges
No service charges known
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Alternative use(s)
Catering establishment and sports institution
Building type
Resale property
Year of construction
2010

Surface areas

Area
440 m²
Plot size
440 m²

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park and on navigable waterway
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more and motorway exit in 3000 m to 4000 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Regattaweg 460

€ 575,000 k.k.