• Sold under reservation

Moeder Magdalenastraat 13 A 6109 RC Ohé en Laak

€ 1,085,000 k.k.

Description

Gelegen op een unieke locatie in het toeristische Ohé en Laak mogen wij u dit recreatiebedrijf te koop aanbieden. De bedrijfslocatie is gevestigd op een idyllische locatie aan de Moeder Magdalenastraat 13A te Ohé en Laak. Zie ook
Het complex bestaat uit woonhuis 13 en 13B, een camping met thans 58 comfortplaatsen, 2 blokhutten, 6 appartementen en caravanstalling. Het geheel is gelegen op ca. 1,7 ha. De locatie biedt legio aan mogelijkheden en is daardoor geschikt voor zowel een korte (fiets)vakantie of een langere vakantie in een gebied waar ontspanning, sport en bourgondisch tafelen wel uitgevonden konden zijn.

Aan de voorzijde nabij de toegang van de camping zijn de appartementen gelegen en in de achtergelegen gebouwen de receptie, fiets- en caravalstalling en wasruimte. De fietsenstalling is tevens voorzien van elektrische oplaadpunten voor elektrische fietsen.
De standplaatsen zijn voorzien van alle benodigde comfort, zoals water, stroom, afvoer en TV. Daarnaast is er WIFI-ontvangst op het gehele terrein. Ook bevindt er zich een Jeu de Boulesbaan op het terrein. Op de camping zijn tevens twee uitstekende sanitairgebouwen aanwezig, voorzien van diverse douchecabines, wascabines, wasruimten en toiletten. Speciaal voor de campers is er een vuilstortplaats voor het grijze water. Tevens zijn er twee stortbakken voor het chemische toilet.
Kortom: een instapklare onderneming in een bijzonder fraai stukje Nederland!

Adres: Moeder Magdelenastraat 13A, Ohé en Laak
Gebruik: Recreatie
- thans 58 creatieve comfortplaatsen
- woonhuis 13 en 13B
- 6 appartementen 13A1 t/m 13A6
- 2 trekkershutten
- winterstalling caravans
- uitstekende voorzieningen
Perceeloppervlakte: ca. 17.000 m2
Vraagprijs: € 1.085.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Website:

Vraagprijs: € 1.085.000,- kosten koper.
Aanvaarding: In overleg.
Kadastrale info: het object is kadastraal bekend:
Gemeente Maasbracht, sectie P, nummers 187 (gedl.), 197 (gedl.)
Gemeente Ohé en Laak, sectie A, nummers 551 (gedl.), 552 (gedl.) 2441, 3425, 3426 en 3780 (gedl.)
Totaal groot: ca. 17.000 m²
Eigendom soort: volle eigendom.
Verkoop van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar. Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Het ‘Gerardus Veldje’ is aan de voorzijde van de camping gelegen en beschikt over 9 comfortplaatsen en 2 blokhutten. Het ‘Laaker Veldje’ is gelegen net achter het sanitairgebouw en beschikt over 14 comfortplaatsen. Het terrein is aangeplant met diverse notenbomen, die voor de nodige schaduw zorgen en die de muggen verdrijven. Op het achterdeel van het terrein is, na kruising met de semi-verharde veldweg, vindt u het ‘Neer Veldje’, welke beschikt over 11 standplaatsen. Het tweede moderne sanitaire gebouw (2019) is op de scheiding gelegen van het ‘Neer Veldje’ en het naastgelegen ‘Molen Veldje’. Alle plaatsen zijn voorzien van de nodige voorzieningen en zeer ruim van opzet. Het tweede sanitair is voorzien van douches met warm en koud water en elektrisch kacheltje, wasbakken met warm en koud water, toiletten en urinoir, waskabines en afwasplaatsen. Het ‘Molen Veldje’ beschikt over 11 comfortplaatsen. Parkeren kan op de parkeerplaatsen nabij de kampeervelden. Het tweede moderne sanitaire gebouw is op de scheiding gelegen van het ‘Molen Veldje’ en het naastgelegen ‘Neer Veldje’. Ook deze plaatsen zijn voorzien van alle aansluitingen en zeer ruim qua opzet. Het veldje is gelegen aan de achterzijde van de camping en beschikt over een Jeu de Boules Baan en 13 standplaatsen. Parkeren kan op de parkeerplaatsen nabij de kampeervelden.

Nabij de entree van het recreatiebedrijf zijn 6 vakantie-appartementen gelegen. Alle appartementen zijn compleet ingericht, en gemeubileerd. De appartementen zijn eenvoudig doch functioneel en worden semi-permanent verhuurd.

Locatie
Het object ligt in de gemeente Maasgouw in Ohé en Laak, in de kern Laak. Ohé en Laak ligt samen met Stevensweert op het Eiland in de Maas en ligt vlak ten westen van Echt. Op steenworpafstand is een kleine jachthaven gelegen en diverse plassen waaronder de Dilkensplas, de Schroevendaalseplas, de Teggerse Plas en de Molenplas. Ohé en Laak geniet van een goede bereikbaarheid. Er zijn diverse uitvalswegen, zowel richting het noorden als het Zuiden. De A2 is op slechts 8 autominuten bereikbaar.

Omgeving
Ohé en Laak ligt in het Maasplassengebied. De Maasplassen zijn met 3.000 hectare het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland! Het Maasplassengebied bestaat uit een groot aantal kleine en grote plassen, die met elkaar in verbinding staan via de Maas. In Ohé en Laak liggen: de Dilkensplas, de Schroevendaalseplas, de Teggerse Plas en de Molenplas. Dagstrand de Maasterp ligt bij Jachthaven de Maasterp, en dagstrand de Kis in Stevensweert. Tussen het Nederlandse Ohé en Laak en het Belgische Ophoven vaart de elektrische veerpont, de President Willy Claes. In Ohé en Laak (NL) stapt u op ter hoogte van Zaal Bongaerts (knooppunt 1) en in Ophoven (BE) ter hoogte van de Spaenjerd (knooppunt 22). Dit grensoverschrijdende fietsparadijs maakt de omgeving uitermate geschikt maakt voor dagtripjes en fraaie fietsvakanties. Aan wandelroutes ook geen gebrek: de gemeente Maasgouw beschikt over een knooppunten-wandelnetwerk van zo’n 150 kilometer. Een kleine 10 km verderop komt u aan in het smalste stukje Nederland, Echt-Susteren. Hier wandel je binnen een uurtje van België naar Duitsland. De gemeente met het meeste buitenland van heel Nederland. Wie Echt-Susteren bezoekt, heeft het goede leven in al haar facetten binnen handbereik: pittoreske dorpjes, schitterende natuur, lekker eten, kunst en kerken. Echt-Susteren is een plek waar je, in de hectiek van vandaag de dag, kunt onthaasten.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Ohé en Laak’ van de gemeente Maasgouw. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object de bestemming ‘recreatie-verblijfsrecreatie’ en met functieaanduidingen ‘bedrijfswoning’ en ‘specifieke vorm van recreatie – reguliere kampeerterreinen 1’.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer J.V.M. (Jo) Aelmans van het kantoor te Ubachsberg (Voerendaal), bereikbaar op telefoonnummer: 06-21838096.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,085,000 kosten koper
Listed since
4 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Tourism & leisure
Building type
Resale property
Construction period
1991-2000

Surface areas

Plot size
17,180 m²

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Rural area

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Moeder Magdalenastraat 13 A

€ 1,085,000 k.k.