Arnhemsestraatweg 62 6991 JG Rheden

€ 50,000 /yr

Description

Schitterende locatie in Rheden/Velp te huur!

Wat een prachtige locatie! Momenteel bieden wij dit unieke object te huur aan in het natuurrijke Rheden/ Velp. De locatie is schitterend gelegen in Nationaal Park de Hoge Veluwe nabij rivier de IJssel.

De ruimte is momenteel onderdeel van het naastgelegen hotel. Aangezien het management intern besloten heeft de activiteiten van de bistro (die nu in deze ruimte zit) te verplaatsen, heeft men besloten afstand te doen van dit pareltje. Desalniettemin is hier sprake van een locatie met zeer veel potentie!

De ruimte bevindt zich in een gerenoveerde boerderij en beschikt over drie bouwlagen. Op de begane grond bevinden zich drie zaalruimtes (totaal 253 m2) en een indrukwekkende ruime keuken (61 m2). De eerste verdieping biedt plaats voor circa 15 zitplaatsen, daarnaast bevinden zich hier nog diverse dienstruimten. Het souterrain heeft de beschikking over een vergaderzaal welke capaciteit heeft van circa 60 personen (124 m2). De totale capaciteit betreft circa 130-150 zitplaatsen evenals het ruime terras aan de voorzijde van het object.

Een nieuwe ondernemer mag creatief zijn met de ruimte! Het staat u vrij een frisse leisure bestemming aan de ruimte te geven.

De bistro is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Veluwezoom, langs de N785 en hierdoor uitstekend bereikbaar. Daarnaast bevindt het station van Rheden zich op vijf minuten loopafstand en is Arnhem met een kwartier de bereiken.

Financiële informatie
Vraaghuurprijs: € 50.000,-- per jaar excl.BTW

Interesse?
voor meer informatie neemt u contact op met de makelaar van dit object

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 50,000 per year
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Tourism & leisure
Building type
Resale property
Year of construction
1900

Layout

Living space
Not yet present but possible (built-in, 60 m²)

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Rural area
Accessibility
Bus stop in 5000 m or more, bus junction in 5000 m or more, subway station in 5000 m or more, subway junction in 5000 m or more, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more, Dutch Railways train station in 5000 m or more, motorway exit in 5000 m or more, Tram stop in 5000 m or more and tram junction in 5000 m or more

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Arnhemsestraatweg 62

€ 50,000 /yr