George Gershwinlaan 687 1082 MT Amsterdam

€ 350 /m²/year

Description

Het object ligt op een centrale plek op de Amsterdamse Zuidas. De ruimte is zeer geschikt voor zakelijke of consumentverzorgende dienstverlening al dan niet gecombineerd met kantoorgebruik. De ruimte is enkele jaren geleden volledig afgebouwd en voorzien van een fraai inbouwpakket.

LOCATIE
De Zuidas is één van de beste en geliefde kantoor-winkellocaties van Amsterdam, mede doordat het in de nabijheid ligt van tal van grote multinationals is dit het populairste zakendistrict van Nederland. Daarbij ligt het in de buurt van verscheidene populaire cafés en restaurants, zoals Loetje, Starbucks en binnenkort Sushito. In de directe omgeving bevindt zich eveneens winkelcentrum Gelderlandplein alwaar diverse hoogwaardige winkels en horeca-voorzieningen zijn te vinden.

OPPERVLAKTE
De oppervlakte bedraagt in totaal 154 m² v.v.o., gelegen op de begane grond.

INDELING
De ruimte beschikt over twee toegangsdeuren met toegang tot twee open werkruimtes. Aan beide ruimtes grenst een separate vergaderkamer. In het midden van de ruimte is een pantry gesitueerd alsmede een toiletgroep (heren/dames).

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en casco verhuurd.

BEREIKBAARHEID
De Amsterdamse Zuidas is een top locatie van wonen en werken in een gebied met een optimale infrastructuur, op zeer korte afstand van de A10, Schiphol en het centrum van Amsterdam. Via de ringweg A10 zuid, afslag S108 (VU) en S109 (RAI), is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Op station Zuid stoppen diverse tram-, metro-, bus- en treinverbindingen. Schiphol ligt op 6 minuten afstand met de trein.

PARKEREN
Op loopafstand is parkeergarage Q-Park Mahler West gelegen. Daarnaast is het mogelijk om langs de De Boelelaan te parkeren (betaald).

SERVICEKOSTEN
PM.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 350 per square meter per year
Listed since
7 weeks
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Alternative use(s)
Office space
Building type
Resale property
Year of construction
2017

Surface areas

Area
154 m²
Sales floor area
154 m²

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Office park and town center
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
B1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

George Gershwinlaan 687

€ 350 /m²/year