Everwijnstraat 21 A 4101 CE Culemborg

€ 1,150 p/mo.

Description

Fraaie winkelruimte te huur met een vloeroppervlakte van ca. 81m2 en een frontbreedte van ca. 4 meter, gelegen in het historische en bijzonder sfeervolle centrum van Culemborg.

De winkelruimte verkeert in een perfecte staat van onderhoud, gesitueerd in een karakteristiek pand direct naast de historische binnenplaats met prachtige bezienswaardigheden welke veel passanten kent. Hier zijn diverse landelijke winkelketens gevestigd waaronder: Blokker, Kruidvat, Primera, enz.

De winkelruimte heeft een prettige sfeer, oogt zeer ruimtelijk en heeft voldoende verlichting wat een enorme uitstraling zal geven aan uw product.

Culemborg, een mooie stad met ongeveer 26.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is recent opnieuw ingedeeld en geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

De winkelruimte wordt opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen: - luxe laminaatvloer;
- gladde wand en plafond afwerking;
- luxe systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- gas CV met design radiator;
- warmtegordijn;
- keuken;
- toiletvoorziening.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.150,-- per maand, excl. gas, elektra en water.

BESTEMMING
De winkelruimte heeft een brede bestemming en is voor meerdere doeleinden geschikt, zoals o.a. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en ondernemingen in de creatieve sector

HUURBETALING
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische overschrijving.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient de meters betreffende gas, elektra en water op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

HUURTERMIJN
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkend huurtermijn is in overleg bespreekbaar.

AANVAARDING
Het object is beschikbaar per 1 maart 2020.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

HUURPIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,150 per month
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Retail outlet
Building type
Resale property
Year of construction
1940

Surface areas

Area
81 m²
Sales floor area
75 m²
Front width
4 m

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Provisional energy label
F

Surroundings

Shopkeepers' association contribution
Yes
Socio-economic classification
A1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Everwijnstraat 21 A

€ 1,150 p/mo.