• Under option

Jacob Gerritstraat 8 2611 ES Delft

€ 6,250 p/mo.

Description

167 m2 winkelruimte met brede en hoge pui op de A1 locatie van Delft. Nu in gebruik door Aktie-sport zij gaan de lokatie verlaten per 1-5-2021.

Dit punt is in heel Delft bekend en met als buren o.a. T-Mobile, Score, Bodyshop, Rituals, van Haren en Holland & Barret bent u omringd door zeer succesvolle zaken en dus verzekerd van aanloop.

Bijzonderheden:

- 40m2 op de 1e etage is er optioneel bij te huren.
- Voorzien van eigen energie meters.
- Pantry kan geplaatst worden in overleg met huurder.

HUURTERMIJN
Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco

OPLEVERING
In overleg na 1-5-2021

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een bedrag te berekenen als : 3 maanden huur + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ENERGIE
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 6,250 per month
Listed since
6+ months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Retail outlet
Building type
Resale property
Year of construction
Before 1906

Surface areas

Area
167 m²
Sales floor area
167 m²
Front width
7.3 m

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Provisional energy label
G

Surroundings

Location
Town center
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in less than 500 m, motorway exit in 2000 m to 3000 m and Tram stop in less than 500 m
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Jacob Gerritstraat 8

€ 6,250 p/mo.