Spoorstraat 14 1781 JG Den Helder

Rental price on request

Description

Tegenover het nieuwe Foodstation in het centrum van Den Helder komt deze winkelruimte op A1 stand beschikbaar. Dankzij de ligging op de hoek van de Spoorstraat en Kerkstraat kun je spreken van een goede zichtlocatie. Via het pleintje aan de achterzijde heb je een goede laad- en losmogelijkheid, ook doordat daar de magazijnruimte met dubbele deuren hieraan grenst. De Keurslager die vele jaren gevestigd was in dit winkelpand is verhuisd naar het Foodstation waardoor deze mooie plek nu beschikbaar is voor een nieuwe ondernemer.
De winkelruimte heeft een frontbreedte van 7.50 meter en een diepte van iets meer dan 15 meter. Aan de kant van de Spoorstraat zijn glazen schuifdeuren en een mooie etalage. Aan de kant van de Kerkstraat is een tweede entree die uitkomt in een inpandige berging en het magazijn aan de achterzijde heeft dubbele deuren naar het pleintje aan de Kerkstraat. Uiteraard heeft het pand alle benodigde voorzieningen waaronder een toilet en een natte ruimte met wastafel.

Locatie:
De winkelruimte heeft een mooie ligging tussen de Kroonpassage en de Keizerstraat; twee winkelstraten met diverse winkelketens en lokale ondernemers. Recht tegenover de winkel is het recent geopende Foodstation waar alle commerciële ruimtes zijn verhuurd.

Omgeving:
Het centrum van Den Helder is volop in ontwikkeling. Er komen nieuwe winkels bij en de bestaande winkels worden aangepast met een nieuwe, moderne uitstraling. Regelmatig zijn er evenementen die bezoekers trekken uit binnen- en buitenland. Denk hierbij aan de Marinedagen, de populaire Shopping Night en modeshows die steeds groter aangepakt worden.

Bestemming:
Het pand valt onder het bestemmingsplan Stadshart Centrum 2010 en heeft de bestemming ‘Centrum’. Binnen deze bestemming zijn de volgende functies toegestaan:
* gebouwen ten behoeve van detailhandel, niet zijnde grootschalige detailhandel in voedings- en genotmiddelen, al dan niet in combinatie met ondergeschikte horeca;
* dienstverlening;
* horecabedrijven van categorie 1;
* maatschappelijke voorzieningen;
* mogelijk koop (met portefieulle).
De gemeente Den Helder kan de bestemming ‘Centrum’ onder voorwaarden wijzigen in de bestemming ‘Horeca’. Wij adviseren om het gewenste gebruik te toetsen bij de gemeente.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor 06 29317335 en wie weet open jij binnenkort wel de deuren aan de Spoorstraat 14.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Building type
Resale property
Year of construction
1935

Surface areas

Area
138 m²
Sales floor area
114 m²
Front width
7.5 m

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Town center
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Spoorstraat 14

Rental price on request