Martinetplein 3 5751 KM Deurne

€ 28,500 /yr

Description

Locatie
Het object is centraal gelegen tussen de winkels op de Wolfsberg en de winkelstraten zoals de Martinetstraat en Stationsstraat. Winkelstraat De Wever maakt daarmee onderdeel uit van het gezellige en dynamische centrum van Deurne. Het centrum biedt een diversiteit aan winkels en boetiekjes zodat er uitgebreid gewinkeld kan worden. Eventueel is het object tevens geschikt als kantoor-/atelierruimte.

In de directe nabijheid bevinden zich onder andere de nieuwe vestiging van Xenos, Jola Mode, ICI Paris, Specsavers, Hunkemöller en cultuurcentrum Martien van Doorne.

Object
De voor verhuur beschikbare unit is in totaal circa 184 m² groot, verdeeld over een begane grond van circa 101 m², alsmede een verdieping van circa 83 m². Het geheel maakt onderdeel uit van het complex cultuurcentrum Martien van Doorne.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, inclusief de aansluitingen op de riolering ten behoeve van een toilet/pantry, aansluitingen op de nutsvoorzieningen tot aan de meterkast en de bestaande winkelpui met entree. Het opleveringsniveau is nader overeen te komen, momenteel reeds voorzien van toilet op eerste etage.

Parkeren
In de op loopafstand gelegen parkeergarage De Wolfsberg is ruim voldoende gelegenheid om betaald te parkeren. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden op de direct nabij gelegen parkeerterreinen.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 28,500 per year
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Building type
Resale property
Construction period
1981-1990

Surface areas

Area
184 m²
Sales floor area
184 m²
Front width
15 m

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Town center
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Martinetplein 3

€ 28,500 /yr